«Investors Day» από το COSMOTE StartUp

«Investors Day» από το COSMOTE StartUp

Σε επενδυτές παρουσίασαν τις ιδέες τους οι δέκα ομάδες που συμμετέχουν στο τρίμηνο επιχειρηματικό πρόγραμμα.

Με ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές, αλλά και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό, που άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επιχειρηματικές τους προτάσεις, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή οι δέκα ομάδες που συμμετέχουν στο τρίμηνο πρόγραμμα COSMOTE StartUp για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Οι δέκα ομάδες παρουσίασαν στο επενδυτικό κοινό στα πλαίσια του «Investors Day» τις ολοκληρωμένες επιχειρηματικές τους προτάσεις, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, η επενδυτική κοινότητα εκπροσωπήθηκε από τους: T-Venture, Hub:raum, Eleven Capital, LaunchHub, Bethnal Green Ventures, PJ Tech Catalyst Fund, OpenFund, Odyssey Venture Partners, IQbility, Attica Ventures, Seed Innovative και Δημήτρη Βρανόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δέκα ομάδες του COSMOTE StartUp είναι οι Checkinbeauty, Susurrus, Mageca, Medical Evolution, Mytutor@home, Quispot, retailor*, TizU, Tutorizon και Αkseems.

Το COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε από την Cosmote, στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ» και σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, το φορέα επιχειρηματικότητας Found.ation και την OTEAcademy. Στόχος του είναι η στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε ακόμη:

O Έλληνας που λάνσαρε το Google+ στο Cosmote StartUP

Quispot: Βρες συμπαίκτες για τα σχέδια σου με ένα κλικ

Tutorizon: παράθυρο στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι