ΗΠΑ: Η Nvidia «πλήρωσε» την Νάνσι Πελόζι 20 φορές τον μισθό της

ΗΠΑ: Η Nvidia «πλήρωσε» την Νάνσι Πελόζι 20 φορές τον μισθό της
US Speaker of the House Nancy Pelosi, Democrat of California, holds her weekly press conference on Capitol Hill in Washington, DC, July 29, 2022. (Photo by SAUL LOEB / AFP) Photo: AFP
Η επένδυση της Πελόζι «έχει ανέβει +210% σε 197 μέρες» σύμφωνα με την πλατφόρμα Unusual Whales.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, έχει εκτοξεύσει τα κέρδη της μέσα στους τελευταίους μήνες λόγω της επένδυσης της στην Nvidia, σύμφωνα με την Unusual Whales, μια πλατφόρμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που επικεντρώνεται, μεταξύ άλλων, στις εσωτερικές συναλλαγές στο Κογκρέσο.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που μετέδωσε το investing.com, η Πελόζι έχει κέρδη σχεδόν 4 εκατομμυρίων δολαρίων από τα δικαιώματα αγοράς της Nvidia που αγόρασε ο σύζυγός της, Πολ Πελόζι, τον Νοέμβριο. Αυτά τα δικαιώματα αγοράς επιτρέπουν στους επενδυτές να αγοράζουν μετοχές σε προκαθορισμένη τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επένδυση της Πελόζι «έχει ανέβει +210% σε 197 μέρες, με το χαρτοφυλάκιο της να βρίσκεται κοντά σε ιστορικά υψηλά, με αύξηση 93% Η Πελόζι έχει βγάλει είκοσι φορές το μισθό της» σημείωσε η Unusual Whales.

Ο Κρίστοφερ Τζόζεφς, συνιδρυτής του Autopilot -μια εφαρμογή που παρακολουθεί και αντικατοπτρίζει τις συναλλαγές των πολιτικών- δήλωσε στο FOX Business ότι, αν και είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό της αρχικής επένδυσης της Πελόζι λόγω του ευρέος φάσματος από 1 έως 5 εκατομμύρια δολάρια στην κατάθεση, τα στοιχεία του Unusual Whales φαίνονται ακριβή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: