Η οικονομία του TON ριζώνει στο Telegram – Σφήνα στο top 10 της αγοράς το κρυπτονόμισμα

Η οικονομία του TON ριζώνει στο Telegram – Σφήνα στο top 10 της αγοράς το κρυπτονόμισμα
The Telegram cloud-based instant messaging application is seen on an iPhone in this photo illustration on June 26, 2020 in Warsaw, Poland. A report by the Institute for Strategic Dialogue (ISD) has found that white supremacists and extremists have been organizing racist violence in the US via the Telegram instant messaging application. Telegram is a cloud-based instant messaging app that uses encryption for messages and media during transit. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto) (Photo by Jaap Arriens / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Το πρόγραμμα Open League, που ανακοινώθηκε την 1η Απριλίου, προσελκύει πρωτοφανείς αριθμούς χρηστών, δήλωσε ο Justin Hyun του ιδρύματος TON 

Επιταχύνονται οι πληρωμές μέσω toncoin (TON), με πολλούς διαφημιστές και δημιουργούς διαδικτυακού περιεχομένου να αγκαλιάζουν την τεχνολογία κρυπτογράφησης που προσφέρει το Telegram, και συγκεκριμένα το blockchain TON.

H υπηρεσία πληρωμών έχει πυροδοτήσει μια έκρηξη δραστηριότητας στο The Open Network (περισσότερο γνωστό ως TON Blockchain), το οποίο χρησιμοποιείται στο Telegram.

Αν και νωρίς, τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ο πειραματικός εναγκαλισμός της κρυπτογράφησης από την Telegram είναι μέχρι στιγμής επιτυχημένος. Με αυτόν τον τρόπο, έχει δημιουργήσει μια κυκλική οικονομία για την TON.

 Οι διαφημιστές πρέπει να πληρώσουν για καμπάνιες μάρκετινγκ με το κρυπτονόμισμα. 

Αυτά τα έσοδα στη συνέχεια κατανέμονται ομοιόμορφα μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου (που μπορούν να τα εξαργυρώσουν ή να τα επανεπενδύσουν στις δικές τους διαφημίσεις). Η ίδια η Telegram σκοπεύει να συσσωρεύσει όσο περισσότερα TON μπορεί με σκοπό να τα πουλήσει σε «μακροπρόθεσμους επενδυτές». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Telegram χτίζοντας την πλατφόρμα διαφημίσεών του εγγενώς στο TON, που τροφοδοτείται από τα Toncoins, θα οδηγήσει στην υιοθέτηση και θα προσθέσει ισχυροποιήσει το οικοσύστημα» δήλωσε ο Alex Cassasovici, διευθύνων σύμβουλος του project crypto-streaming Azarus.

Η πρόβλεψη του προγράμματος διαφημίσεων έχει ήδη συμβάλει στην τεράστια αύξηση της αξίας της TON, που πλέον βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα από πλευράς κεφαλαιοποίησης (περίπου στα 7 δολ., με κεφαλαιοποίηση 1 δισ. δολ.). 

Τον Μάρτιο, η εταιρεία συγκέντρωσε 330 εκατομμύρια δολάρια σε μια πώληση ομολόγων που ο Durov είπε ότι θα επιτάχυνε την ανάπτυξη της Telegram. «Η αυξημένη ζήτηση για τα ομόλογά μας δείχνει ότι τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκτιμούν την αύξηση του κοινού και τη δημιουργία εσόδων της Telegram», είπε στο δικό του κανάλι Telegram.

Σύμφωνα με το CoinDesk, η πλατφόρμα διαφημίσεων της Telegram που βασίζεται στο TON αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιο προσιτή και φθηνότερη από την προηγούμενη εισβολή της Telegram στο μάρκετινγκ. Οι διαφημιστές χρειάζονται μόνο 20 TON (~ 105 $) για να δουν τις καμπάνιες τους μέσω της πλατφόρμας κρυπτογράφησης της Telegram, Fragment. Παλαιότερα, οι διαφημιστές χρειάζονταν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ για να εκτελέσουν μια επίσημη καμπάνια μέσω του Telegram. .

 Traders επισημαίνουν πως το οικοσύστημα TON σημειώνει εκρηκτική αύξηση από τα τέλη του 2023 έως σήμερα. Νέα πορτοφόλια έρχονται καθημερινά στο διαδίκτυο καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται σε ένα αυξανόμενο οικοσύστημα υπηρεσιών, παιχνιδιών και διαφημιστικών πλατφορμών. «Η κοινότητα TON είναι μεγαλύτερη από ποτέ τώρα», είπε σε ένα μήνυμα στο Telegram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: