Υψηλές διακρίσεις για τα ΕΛΠΕ με επτά διεθνή βραβεία για τον «Ετήσιο Απολογισμό 2018»

Υψηλές διακρίσεις για τα ΕΛΠΕ με επτά διεθνή βραβεία για τον «Ετήσιο Απολογισμό 2018»
Συγκεκριμένα ο απολογισμός συνέπεσε με τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τα εγκαίνια του διυλιστηρίου Ασπροπύργου και 20 χρόνων από τη σύσταση των ΕΛΠΕ.

Με επτά βραβεία στην κατηγορία «Καλύτερος Ετήσιος Απολογισμός», διακρίθηκαν τα Ελληνικά Πετρέλαια σε διεθνείς διαγωνισμούς που διεξήχθησαν από το Μάιο έως και τον Αύγουστο 2019. Συγκεκριμένα ο απολογισμός, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τα εγκαίνια του διυλιστηρίου Ασπροπύργου και 20 χρόνων από τη σύσταση των ΕΛΠΕ, απέσπασε τα ακόλουθα βραβεία:

-ARC AWARDS INTERNATIONAL

Τα ARC (Annual Report Competition) Awards International με έδρα στη Νέα Υόρκη, είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός αμιγώς για Ετήσιους Απολογισμούς με τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο. Στα ARC 2019 συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από 34 χώρες με περισσότερες από 2.100 συμμετοχές.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία κλασσικός ετήσιος απολογισμός στον κλάδο της ενέργειας και το τρίτο στην κατηγορία φωτογραφία στον ίδιο κλάδο:

«Gold Award – Traditional Annual Report: Energy»

«Bronze Award – Photography: Energy»

-STEVIE International Business Awards (IBA)

Τα STEVIE International Business Awards (IBA), με έδρα στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, θεωρούνται από τις κορυφαίες διοργανώσεις επιχειρηματικών βραβείων παγκοσμίως. Στα IBA, για το 2019, συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από 74 εθνικότητες με περισσότερες από 4.000 υποψηφιότητες σχεδόν από κάθε κλάδο σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η οποία πέρυσι είχε βραβευτεί με bronze award, τιμήθηκε με το «Silver Award» στην κατηγορία Best Annual Report – Publicly-Held Corporations.

– IADA «The International Annual Report Design Awards»

Τα International Annual Report Design Awards (IADA), με έδρα στο Λονδίνο, είναι ένας διεθνής διαγωνισμός για Ετήσιους Απολογισμούς με στόχο τη βράβευση των καλύτερων συμμετοχών στη δημιουργία, τον αισθητικό και τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό των Απολογισμών παγκοσμίως. Στα IADA 2019 συμμετείχαν περισσότερες από 300 εταιρείες και οργανισμοί από χώρες της Ευρώπης, της Ασίας καθώς και από την Αμερική.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τιμήθηκε με το «Gold Award» στην κατηγορία Printed version – Traditional format, Energy & Resources, Integrated Presentation και με το «Silver Award» στην κατηγορία Online version, Energy & Resources, Overall.

– LACP – 2018 Vision Awards, Annual Report Competition

Το 2019, ο διαγωνισμός 2018 Vision Awards Annual Report Competition του οργανισμού «The League of American Communications Professionals (LACP)», συμπλήρωσε 17 χρόνια και συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών από την έναρξη διεξαγωγής του, περίπου 1.000 συμμετοχές από 20 χώρες, οι οποίες εκπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και οργανισμών από διάφορους κλάδους και μεγέθη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συμμετείχε με τον ψηφιακό Ετήσιο Απολογισμό 2018 και διακρίθηκε με τα εξής βραβεία:

«Silver Award – Online Report: Energy – Oil, Gas & Consumable Fuels»

«Regional Top 50 – Online Report, EMEA region»