Είσαι ένα κομμάτι της λύσης

Είσαι ένα κομμάτι της λύσης

Η Actionaid Ελλάς κλείνει 15 χρόνια ενεργής δράσης και το γιορτάζει με μια δημιουργική εκδήλωση.

Για να γιορτάσει τα 15 χρόνια δράσης για την καταπολέμηση της φτώχειας, η Actionaid Ελλάς  μας καλεί σε μια δημιουργική εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο στις 20 Οκτώβρη.

Και η ActionAid δεν κάλεσε μόνο εμάς.

Επίτιμη καλεσμένη και πρωταγωνίστρια είναι η Mademoiselle Maurice, η γνωστή Γαλλίδα καλλιτέχνης που ειδικεύεται στα οριγκάμι. Η Mademoiselle Maurice θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο έργο με πολύχρωμα οριγκάμι για το οποίο θα χρειαστεί και την βοήθειά μας. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι μπορούμε να περάσουμε από το Καλλιμάρμαρο για να δώσουμε κι εμείς το ολόδικό μας οριγκάμι συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο ανατρεπτικό και, πάνω απ’ όλα, εφήμερο έργο τέχνης.

Διαβάστε ακόμη: Μια πολύ ρετρό Κυριακή

Η δράση θα καθοδηγείται από την Mademoiselle Maurice κι αφού βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες για να σφραγίσουν στην αιωνιότητα την πιο εφήμερη στιγμή ενός έργου τα οριγκάμι θα αφαιρεθούν ώστε να μείνει ανέπαφο το μνημείο.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε τη φτώχεια και την ανισότητα είναι η αλληλεγγύη και η συνεργασία.

Για αυτό και η Actionaid χρησιμοποιεί το συμβολισμό αυτό. Με την εκδήλωση της Κυριακής βάζουμε όλοι ένα λιθαράκι και ενωνόμαστε για ένα σκοπό μεγαλύτερο κι από τη ζωή. Την αγάπη και τη στήριξή μας στον άλλο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

20.10., 10.00-15.00, Καλλιμάρμαρο, Αθήνα,