Jennifer Aniston: Έγκυος στα 46 της σε δίδυμα!

Jennifer Aniston: Έγκυος στα 46 της σε δίδυμα!
2013 TIFF - "Life of Crime" Press Conference

Τα τελευταία δημοσιεύματα όμως, θέλουν το ζευγάρι όχι απλά να χωρίζει, αλλά να βιώνει την ευτυχέστερη περίοδο της ζωής τους.

Οι Jennifer Aniston και Justin Theroux, ένωσαν τις ζωές τους πριν λίγους μήνες και από τότε δείχνουν με κάθε ευκαιρία πόσο ευτυχισμένοι είναι. Μετά το μήνα του μέλιτος γράφτηκαν πολλά για τη σχέση τους, ακόμη και πως πιθανώς να χωρίσουν.

Τα τελευταία δημοσιεύματα όμως, θέλουν το ζευγάρι όχι απλά να χωρίζει, αλλά να βιώνει την ευτυχέστερη περίοδο της ζωής τους περιμένοντας τον καρπό του έρωτά τους. Συγκεκριμένα, το περιοδικό Ok αναφέρει πως η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός κυοφορεί δίδυμα, μετά από πολλές προσπάθειες που έκανε.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά, λίγες ημέρες πριν την τέλεση του μυστικού της γάμου, γεγονός που την χαροποίησε απίστευτα. Πηγή μέσα από τον κύκλο του ζευγαριού, εξιστορεί τον τρόπο που ανακοίνωσε στο σύζυγό της τα ευχάριστα νέα:

«Του μαγείρεψε ένα ρομαντικό δείπνο και μετά του είπε ότι είχε μια ιδιαίτερη έκπληξη για εκείνον. Μετά του έδειξε τα αποτελέσματα από το τεστ που είχε κάνει. Ο Justin συγκινήθηκε και μάλιστα έκλαψε λίγο».

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η 46χρονη ηθοποιός περιμένει δίδυμα κοριτσάκια. Το δημοσίευμα επισημαίνει πως τα ονόματά τους θα είναι Lila και Ava (λόγω του ινδάλματός της, Ava Gardner).

Σχετικά νέα, περί εγκυμοσύνης της ηθοποιού, έχουν γραφτεί πολλάκις και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά θα περιμένουμε να δούμε αν ευσταθούν, καθώς από τη μεριά του το ζευγάρι δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα.

Πηγή: peoplegreece.com