«Καλύτερη Ζωή» με ένα κλικ από το MSN.gr

«Καλύτερη Ζωή» με ένα κλικ από το MSN.gr

Νέα ενότητα για αναγνώστες και διαφημιζόμενους.

Κοινό και διαφημιζόμενοι υποδέχτηκαν με ικανοποίηση τη νέα ενότητα, «Καλύτερη Ζωή», η οποία παρέχει στους περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια μηνιαίους αναγνώστες του MSN.gr θετικές ειδήσεις, προτάσεις και συμβουλές για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Μέσω της συγκεκριμένης ενότητας, οι αναγνώστες έχουν καθημερινά την ευκαιρία να ανακαλύπτουν νέους γευστικούς και ταξιδιωτικούς προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος, να ενημερώνονται για το βιβλίο και την έξυπνη τεχνολογία και, κυρίως, να λαμβάνουν συμβουλές για την υγεία, την ευζωία και την προσωπική βελτίωση.

Ο Γιάννης Περαντάκος, Αρχισυντάκτης του MSN.gr δήλωσε σχετικά: «Η πρόσφατη ανανέωση του MSN σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου έγινε γρήγορα αποδεκτή από τα εκατομμύρια των αναγνωστών του, κάτι που επιβεβαιώνει τόσο η διεύρυνση του χρόνου παραμονής τους όσο και η περαιτέρω αύξηση όλων των ποιοτικών δεικτών πιστότητας προς το MSN.gr. Για εμάς Lifestyle στη σημερινή Ελλάδα σημαίνει ψυχαγωγία και αυτό-βελτίωση και σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί η νέα ενότητα».

Υπεύθυνη για την εμπορική διαχείριση του MSN.gr είναι η ThinkDigital.

Διαβάστε ακόμα:

Διακόσια δευτερόλεπτα δημοσιότητας για ευρωπαϊκά start-ups

Το μέλλον της κοινωνικής επιχειρηματικότητας είναι εδώ