Kαλοκαιρινή προσφορά POS από τη VivaWallet

Kαλοκαιρινή προσφορά POS από τη VivaWallet

Χρεώσεις 20% χαμηλότερες από τις τράπεζες και συσκευή εντελώς δωρεάν, έως 31 Ιουλίου.

VivaWallet  (www.vivawallet.com) προσφέρει αυτό το καλοκαίρι το  VivaWallet POS με χρεώσεις 20% χαμηλότερες από τις αντίστοιχες των τραπεζών και διαθέτει την τερματική συσκευή εντελώς δωρεάν. Η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 31 Ιουλίου.

Το VivaWallet POS, προσφέρεται σε διαφορετικές επιτραπέζιες ή φορητές συσκευές που διασφαλίζουν γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης:

1.  Η κλασική επιτραπέζια συσκευή ταμείου, Countertop POS, είναι ιδανική για επιχειρήσεις όπως καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, ξενοδοχεία κλπ.

2. Η φορητή συσκευή Mobile POS είναι κατάλληλη για ελεύθερους επαγγελματίες, ταξί, τεχνίτες, διανομείς κλπ.

3. H πιο ευέλικτη ασύρματη συσκευή Wireless POS διευκολύνει εστιατόρια, καφετέριες, λαϊκές αγορές κλπ.

Η υπηρεσία είναι η μόνη που προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση εκκαθάριση των χρημάτων τη στιγμή της πώλησης και επιτρέπει άτοκες δόσεις για κάθε αγορά. Ο χρόνος αποστολής των συσκευών είναι μέσα σε 1 ημέρα από την παραγγελία και ενεργοποιούνταιαμέσως.

Η διάθεση των συσκευών γίνεται online στη διεύθυνση https://www.vivawallet.com/el-gr/business/viva-wallet-pos, τηλεφωνικά στο 13855 ή στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt και Cyta Stores.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να χρεώνουν κάρτες, αλλά θέλουν να το κάνουν από το κινητό τους τηλέφωνο, η Viva Wallet, για 1η φορά στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να χρεώνουν κάρτες ακόμη και χωρίς POS. Με την υπηρεσία FreePOS (www.freepos.gr) οποιοσδήποτε, Ιδιώτης ή Επαγγελματίας, μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χρεώνει κάρτες από το κινητό του.

Με τις δυο αυτές λύσεις, VivaWallet POS και FreePOS, η Viva Wallet παρέχει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις την πληρέστερη πλατφόρμα λύσεων για χρεώσεις καρτών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.