Καμμένος: Να είναι το 2014 «χρονιά απελευθέρωσης»

Καμμένος: Να είναι το 2014 «χρονιά απελευθέρωσης»

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έστειλε το μήνυμά του για τη νέα χρονιά.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά απηύθυνε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος ευχήθηκε το 2014 να είναι «μια χρονιά επαναφοράς της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελληνίδων και των Ελλήνων, τα οποία στο όνομα του μνημονίου και της νέας τάξης πραγμάτων παρέδωσαν οι σημερινοί κυβερνώντες».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος άκουσε σήμερα το πρωί τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τον ποντιακό σύλλογο «Αργώ», ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες εντός και έκτος Ελλάδος καθώς και «τους νέους μετανάστες που εγκατέλειψαν την πατρίδα» και εκτίμησε ότι αυτή η χρονιά που έρχεται σε λίγες ώρες, θα είναι «μια χρονιά απελευθέρωσης, μια χρονιά που θα εφαρμόσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος. Θα προστατεύσουμε το Σύνταγμά μας απέναντι σε εκείνους που το καταλύουν και βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό».

Διαβάστε ακόμη: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Επίσης, δεσμεύθηκε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει «ακόμη πιο δυνατά» ενώ απηύθυνε μήνυμα στους αντιπάλους του λέγοντας πως «όσο μας πολεμούν, μας κάνουν πιο ισχυρούς, όσο μας φοβούνται γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί και θα καταφέρουμε να κάνουμε την Ελλάδα ανεξάρτητη από δανειστές, από τοκογλύφους, από τραπεζίτες και τα όργανά τους».

Και κατέληξε: «Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, όλος ο ελληνικός λαός, ενωμένος και όχι διχασμένος, όπως τον επιθυμούν εκείνοι που θέλουν να τον δυναστεύσουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ