Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση μέχρι τέλους τετραετίας

Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση μέχρι τέλους τετραετίας

Οι ΑΝΕΛ θα στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο εμπιστοσύνης μέχρι το τέλος της τετραετίας, ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος.

Για πολύ σημαντικές στιγμές τόσο για την πατρίδα όσο και για το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε λόγο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΛ στήριξαν από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση Τσίπρα, προκειμένου η πατρίδα να ξεφύγει από τα δόκανα της διαπλοκής, να βγούμε από τα μνημόνια και να σταματήσουμε το διεφθαρμένο σύστημα, με πρώτο κυρίαρχο θέμα, όμως, την προστασία των εθνικών θεμάτων.

«Είμαστε ένα βήμα προ της εξόδου από την κρίση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος εξήρε τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες και διαπραγματεύεται το μεταναστευτικό και εγώ ξεκινώ την αποστολή του στις ΗΠΑ, αύριο, προκειμένου να πραγματοποιήσω εκεί συναντήσεις και με πολιτικούς παράγοντες, αλλά και παράλληλα με την ομιλία μου στο μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων το Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή είναι δεδομένη. Θέσαμε το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα, όχι ως πρόσωπο, αλλά γι’ αυτά τα οποία ελέχθησαν και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, καθώς, ανεξάρτητα αν επρόκειτο για ένα λεκτικό λάθος του κ. Μουζάλα, είδαμε ότι βρήκαν ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, οι γνωστοί εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Είδαμε μέχρι και τον Γιώργο Παπανδρέου, σήμερα το πρωί, να βγαίνει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και να κάνει tweet παίρνοντας θέση δημόσια. Είδαμε την κ. Ρεπούση και ένα site 3000 “like”, που προσπαθούσε να θέσει θέμα που έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή. Απέναντι στα 3000 “like” βάζουμε τα 3.500.000 υπογραφών του ελληνικού λαού που είχε συλλέξει τότε με πρωτοβουλία του ο μακαριστός Χριστόδουλος» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.