Κατεβαίνουν οι ταμπέλες του Μαρινόπουλου – Ανεβαίνουν του Σκλαβενίτη

Κατεβαίνουν οι ταμπέλες του Μαρινόπουλου – Ανεβαίνουν του Σκλαβενίτη

Σε ανακαίνιση των καταστημάτων που θα παραλάβει από τον Μαρινόπουλο θα προχωρήσει ο Σκλαβενίτης.

Σε ανακαινίσεις των καταστημάτων που θα παραλάβει από τον Μαρινόπουλο αναμένεται να προχωρήσει ο Σκλαβενίτης μέσα στους επόμενους μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η πρώτη κίνηση θα είναι η αλλαγή της ταμπέλας, προκειμένου τα καταστήματα να φέρουν την επωνυμία Σκλαβενίτης.

Η αλλαγή επωνυμίας θα σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας και επίσης εκτιμάται ότι θα προσελκύσει καταναλωτές στα καταστήματα.

Μελλοντικά, η εταιρεία Σκλαβενίτης θα προβεί σε επιπλέον ανακαινίσεις και σε άλλα καταστήματα (έξι με οχτώ στον αριθμό).

Ακόμα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο Σκλαβενίτης βρίσκεται σε συζητήσεις για να εφαρμόσει σε κάποια από τα μικρά καταστήματα τον τύπο καταστήματος «Fresh Market», μικρά καταστήματα γειτονιάς με έμφαση στα νωπά προϊόντα δηλαδή.
Όλα τα υπερμάρκετ του Μαρινόπουλου θα διατηρηθούν σε λειτουργία, ενώ το ποια και πόσα από τα υπόλοιπα καταστήματα θα κλείσουν θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες: πρώτον, από την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και δεύτερον, από το εάν καταστήματα του σημερινού δικτύου του Μαρινόπουλου γειτνιάζουν με υφιστάμενα καταστήματα του Σκλαβενίτη.

Να σημειωθεί, πως το δίκτυο του Μαρινόπουλου που περνά στα χέρια του Σκλαβενίτη είναι 142 καταστήματα στην Αττική, 244 καταστήματα στην περιφέρεια (σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και 18 καταστήματα της εταιρείας Κρόνος στην Πάτρα) και 18 καταστήματα στην Κύπρο. Τα καταστήματα της περιφέρειας αποτέλεσαν ένα από τα ισχυρά κίνητρα για τον Σκλαβενίτη προκειμένου να εμπλακεί στο εγχείρημα της διάσωσης του Μαρινόπουλου.