Και e-books υπόσχεται στο Viber ο CEO της Rakuten

Και e-books υπόσχεται στο Viber ο CEO της Rakuten

Σε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδιάζει να μετατρέψει τη δημοφιλή εφαρμογή κλήσεων ο Διευθύνων Σύμβουλος του ιαπωνικού κολοσσού.

Ο Χιρόσι Μικιτάνι, CEO της Rakuten σχεδιάζει να μετατρέψει το Viber σε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. «Θα πουλάμε τα πάντα στο Viber, θα πουλάμε e-books και παιχνίδια», ανέφερε ο επικεφαλής του ιαπωνικού κολοσσού στο CNN. H Rakuten, ιδιοκτήτρια της καναδικής Kobo και της Play.com, πρόσφατα διέθεσε 900 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει το Viber, που αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες μηνυμάτων.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Μικιτάνι ανέφερε ότι επιθυμεί οι χρήστες του να ανέλθουν στα δύο δισεκατομμύρια. Ένας από τους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι και το εν λόγω βήμα που σχεδιάζει να κάνει με το Viber. «Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι αυτό που ονομάζω το «στάδιο εξανθρωπισμού», είπε ο CEO της Rakuten και πρόσθεσε «Δεν προσπαθούμε να μετατρέψουμε το Viber σε αυτόματο πωλητή, αυτό που θέλουμε είναι να αναπαράγουμε την διαδικασία της απευθείας συναλλαγής, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της πληροφορίας».

Διαβάστε περισσότερα: 

Σε ιαπωνικά χέρια το Viber