Κεραστάρης: Ζητούμενο η σταθερότητα και οι κυβερνήσεις συνεργασίας

Κεραστάρης: Ζητούμενο η σταθερότητα και οι κυβερνήσεις συνεργασίας

«Κανείς στην Ελλάδα δεν ήθελε ποτέ σοβαρά το Grexit» ανέφερε σε συνέντευξή του ο CEO της Intralot.

Συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot Αντώνης Κεραστάρης όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ελληνική οικονομία και στις επικείμενες εκλογές.

Όπως τόνισε η ελληνική οικονομία χρειάζεται περισσότερο απ’ όλα σταθερότητα, καθώς τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχουν σημαντικές διαφορές και αυτό που απομένει είναι να εφαρμοστεί το μνημόνιο με τρόπο λειτουργικό για την οικονομία και τις επιχειρήσεις.

«Αυτό που ζητάμε από το εκλογικό αποτέλεσμα είναι να επέλθει πολιτική σταθερότητα», είπε, σημειώνοντας ότι την τελευταία πενταετία έγινε σαφές ότι «η χώρα μπορεί να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνασπισμού». Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πολιτικό ερώτημα, αλλά μόνο ποιος θα εφαρμόσει τη συμφωνία με τους εταίρους».

Όπως δήλωσε η επανεκκίνηση της οικονομίας περνά από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την ταχύτητα υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων.

«Αν θέλουμε ανάπτυξη θα πρέπει να επιστρέψει ο κόσμος στις δουλειές του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι δεν υπάρχει σοβαρή απάντηση γιατί να επενδύσει κανείς στην Ελλάδα.

Στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Κεραστάρης παρατήρησε πως η Intratot είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο εδώ και πολλά χρόνια αλλά με την πάροδο των ετών, προέκυπταν περισσότερα προβλήματα και όχι ευκαιρίες. Άλλωστε, όπως διευκρίνισε, η εταιρεία δεν είχε ποτέ τα λεφτά της σε ελληνικές τράπεζες.

Δείτε το βίντεο εδώ