«Kill the-M-all»: Η παράσταση που συνεχίζει και φέτος με επιτυχία

«Kill the-M-all»: Η παράσταση που συνεχίζει και φέτος με επιτυχία

Με αυτό τον τίτλο δεν μπορείτε παρά να πάτε να το δείτε-Πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η multi media παράσταση της Κατερίνας Παπαδάκη συνεχίζεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Η σκηνή του θεάτρου ΠΚ μετατρέπεται σε control room εμπορικού κέντρου με πρωταγωνιστή τον άνδρα της διπλανής πόρτας.

Πρόκειται για έναν βετεράνο χειριστή ηλεκτρονικών οπλικών συστημάτων που πιάνει δουλειά στο εμπορικό κέντρο της πόλης του για να βιώσει εκ νέου τη ζωή μέσα από τις οθόνες του control room. Σε ένα βαθύ μονόλογο με τον εαυτό του, ο πρωταγωνιστής βλέπει πόσο ίδιοι και πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι μας. Το ίδιο βλέπουμε κι εμείς.

Αυτό το, βαθιά κοινωνικό, έργο βασίζεται στο μονόλογο της Κατερίνας Παπαδάκη, «Το εμπορικό κέντρο» που πραγματεύεται την επιστροφή ενός βετεράνου στην πόλη του με όλες τις δυσκολίες που αυτή κρύβει. Η προσαρμογή, η ανεργία… Ο έρωτας, η αγωνία, η νέα αλήθεια.. Τελικά μπροστά από μερικές οθόνες, στο δωμάτιο ελέγχου καμερών θα βρει τον τρόπο να κάνει ένα βαθύ ταξίδι στον εαυτό του για να βιώσει την σκληρότητα του σήμερα. Περίπου με τον ίδιο τρόπο που την βιώνουμε όλοι. Στην σκηνοθεσία ο Ζαφείρης Χαϊτίδης ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Στέλιος Δημόπουλος.

Στο Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30 και Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος. Οι παραστάσεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.30 ενώ τα εισιτήρια είναι 5 ευρώ (άνεργοι) και 10 ευρώ.