Κυρ. Μητσοτάκης: Όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει το σχέδιο της κυβέρνησης που θα εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες για εργασία, οικονομία και τουρισμό, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, στο Μέγαρο Μαξίμου. Το σχέδιο θα εξειδικευθεί αμέσως μετά, σε παρουσίαση που θα γίνει στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, από τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το πρόγραμμα-γέφυρα «μας οδηγεί στην ασφάλεια του αύριο».

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω των κοινωνικών δικτύων, αναρτώντας παράλληλα και σχετικό βίντεο όπου περιγράφεται πολύ συνοπτικά το «Σχέδιο-Γέφυρα» της κυβέρνησης συνολικού ύψους 24 δισ. ευρω για την ανάταξη της οικονομίας.

«Μαζί θα τα καταφέρουμε» ανέφερε στο μήνυμά του στο twitter και στο facebook ο πρωθυπουργός, ενώ στο σχετικό βίντεο αναφέρονται τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

«Όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας», τονίζει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα-γέφυρα «μας οδηγεί στην ασφάλεια του αύριο».