Κυριάκος Σαμπατακάκης στο Fortune: Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους σαν ολοκληρωμένες προσωπικότητες

Ο επικεφαλής της Accenture στην Ελλάδα μιλά στην κάμερα του Fortune για ένα σημαντικό ζήτημα στον σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων.

«Στο παρελθόν φανταζόμασταν μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ της δουλειάς και τις προσωπικής ζωής, το περίφημο work – life balance. Σήμερα βλέπουμε μια συνολική προσέγγιση. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους σαν ολοκληρωμένες προσωπικότητες».

Αυτό τόνισε στην κάμερα του Fortune Greece ο Κυριάκος Σαμπατακάκης, πρόεδρος και CEO της Accenture στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του CEO Initiative Workshop που πραγματοποιήθηκε στη Νεμέα στις 15 Οκτωβρίου στο Κτήμα Σέμελη.

Ο επικεφαλής της Accenture έδωσε επίσης το στίγμα του για το πώς βλέπουν οι επικεφαλής των μεγάλων επιχειρήσεων την προσωπική τους ανάπτυξη και την ανάπτυξη του οργανισμού τους ως ένα αλληλένδετο ταξίδι.

Μάθετε περισσότερα για το Fortune Greece CEO Initiative 2021 και το μεγάλο event στις 23 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.