Κωνσταντοπούλου: O Τσίπρας επέλεξε να γίνει μαριονέτα των δανειστών!

Κωνσταντοπούλου: O Τσίπρας επέλεξε να γίνει μαριονέτα των δανειστών!
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

Η επικεφαλής του κινήματος «Πλεύση Ελευθεσίας» αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα μαριονέτα των δανειστών:
«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να γίνει η μαριονέτα των δανειστών και ο επιτετραμμένος τους εν Ελλάδι. Εξαπάτησε τους πολίτες πολλές φορές μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και υφάρπαξε την ψήφο του. “Ο λαός εξαπατήθηκε και αυτό είναι κατάδηλο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μνημόνιο πέρασε από τη Βουλή παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, ούτε ότι οι εκλογές προκηρύχθηκαν όταν ακόμη ο κόσμος έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Οι άνθρωποι που πήγαν και ψήφισαν “όχι” στο δημοχήφισμα, όταν είδαν αυτό το “όχι” να γίνεται “ναι”, διαλύθηκαν και έκαναν μήνες να συνέλθουν. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν συνέλθει ακόμη».

Κατά την τέως Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, ο πρωθυπουργός αυτή τη στιγμή στήνει τη δική του νέα διαπλοκή. «Εγώ προσωπικά, δεν έχω παρασιωπήσει κανένα γεγονός που να αναφέρεται σε διαφθορά και διαπλοκή. Σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που του έφτιαχνε καφέ εσπρέσο ο κ. Ψυχάρης και κουβέντιαζαν μεταξύ τους, κάτι που δεν έχει διαψευστεί από την κυβέρνηση».