«Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα η Παπαστράτος

Μια ακόμα διάκριση έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρίας ως Great Place to Work τα τελευταία τρία χρόνια.

To Top Employer Institute χορηγεί πιστοποιήσεις στους καλύτερους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο: σε εταιρίες που αποδεικνύουν ότι διασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα προσφορών για τους εργαζομένους τους.

Η έρευνα του Ινστιτούτου Κορυφαίων Εργοδοτών (Top Employers Institute) αξιολογεί όλους του κρίσιμους τομείς του περιβάλλοντος Ανθρώπινων Πόρων, πιστοποιώντας επιχειρήσεις που μπορούν να αποδείξουν ότι βελτιώνουν διαρκώς τις συνθήκες απασχόλησης και ηγούνται στις προσπάθειες εξέλιξης των εργαζομένων τους. πιστοποιεί σε παγκόσμιο επίπεδο αριστείας στις συνθήκες που δημιουργούν οι εργοδότες για τους ανθρώπους τους.

Οι βέλτιστες συνθήκες των εργαζομένων διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι αναπτύσσουν οι ίδιοι προσωπικά και επαγγελματικά . Αυτό με τη σειρά του δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αναπτύξει , πάντα .Το απένειμε στην εταιρία Παπαστράτος τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα.

Φέτος, ο τίτλος «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα απονεμήθηκε στην Παπαστράτος.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρίας ως Great Place to Work τα τελευταία τρία χρόνια (2012, 2013 και 2014).

Όπως αναφέρει το Top Employer Institute, «η έρευνά μας έδειξε ότι η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς και συνειδητές προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της».

Σχολιάζοντας τη διάκριση της εταιρίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της Παπαστράτος κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος σημείωσε: «Για όλους εμάς έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός μάς βραβεύει για το εργασιακό μας περιβάλλον. Παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, να εστιάζουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, να αναγνωρίζουμε και να ανταμείβουμε την αριστεία, να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, δεν προχωρήσαμε σε μειώσεις προσωπικού και περικοπές μισθών ενώ, αντίθετα, το 2014 κάναμε περισσότερες από 130 προσλήψεις μόνιμου και εποχιακού προσωπικού και πάνω από 50 απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ έκαναν πρακτική άσκηση στην εταιρία μας.