Η κούπα που δεν πέφτει ποτέ!

Η κούπα που δεν πέφτει ποτέ!

Η Mighty Mug «κολλάει» παντού. 

Πόσες φορές δεν έχετε βρέξει τα έγγραφά σας επειδή χύσατε κατά λάθος τη κούπα με τον καφέ σας και ποιος δεν ευχηθεί να μην έχει πάθει κάτι το κινητό του επειδή έριξε δίπλα ένα ποτήρι νερό;

Η Mighty Mug είναι η κούπα που θα λατρέψουν όλοι.

Πρόκειται για μια ευρεσιτεχνία του Jayme Smaldone, ο οποίος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Smartgrip σταθεροποιεί τη κούπα ή το ποτήρι μας όπου θέλουμε να την τοποθετήσουμε.

Έπειτα από χρόνια έρευνας της μηχανολογίας αλλά και αφού παρατήρησαν οργανισμούς όπως τα χταπόδια και τους βατράχους, ο Smaldone και η ομάδα του παρουσίασαν στο κοινό την πιο πρωτοποριακή «κούπα».

Δεν πρόκειται για κάποια βάση, μαγνήτης, κουμπί ή αυτοκόλλητο, αλλά ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός που βρίσκεται στη βάση μπορεί να «σφραγίζει» τον αέρα ώστε να σταθεροποιείται, ενώ κάποιος μπορεί να σηκώσει την κούπα με την ίδια ευκολία που θα το έκανε με οποιαδήποτε άλλη της αγοράς.

Για να αποδείξει τη σταθερότητα της, ο κατασκευαστής στο βίντεο της καμπάνιας του τοποθέτησε την Mighty Mug πάνω σε ένα κινούμενο όχημα. Το αποτέλεσμα; Δεν έπεσε!

Ο Smaldone ολοκλήρωσε τη καμπάνια του στο Kickstarter στα τέλη του Αυγούστου συγκεντρώνοντας 107.662 δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό του στόχο που ήταν 10.000!

Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που η εταιρεία στέλνει παντού τα προϊόντα.

Δείτε το βίντεο: