Κουρουμπλής: Λύση για τους Έλληνες στρατιωτικούς μετά τις τουρκικές εκλογές

Κουρουμπλής: Λύση για τους Έλληνες στρατιωτικούς μετά τις τουρκικές εκλογές
Governing council in Maximos Mansion,Athens,on May 13, 2015 / Κυβερνητικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 13 Μαίου,2015

«Ενα ατύχημα που θα αποβεί εις βάρος της Τουρκίας θα έχει καταλυτικές συνέπειες στο εσωτερικό της και γι' αυτό δεν θα το επιχειρήσει».

Στην εκτίμηση ότι μέχρι τις τουρκικές εκλογές «τα πράγματα με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς θα πάνε έτσι» προχώρησε σήμερα, ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Μετά πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Προσδοκώ ότι μετά δεν θα έχει αξία αυτό που πάνε να κάνουν» συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η Τουρκία δεν πρόκειται να προκαλέσει επεισόδιο. Υπάρχει ισορροπία τρόμου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία» επεσήμανε, μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής, προσθέτοντας:

«Ενα ατύχημα που θα αποβεί εις βάρος της Τουρκίας θα έχει καταλυτικές συνέπειες στο εσωτερικό της και γι’ αυτό δεν θα το επιχειρήσει».

Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε επίσης ότι οι οδηγίες του προς το Λιμενικό σε όλη την ακτογραμμή είναι ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, προσθέτοντας όμως ότι πάντα υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερνιέται από την Τουρκία.