Η Κρήτη στα «χέρια» της Google

Η Κρήτη στα «χέρια» της Google

Ο Έλληνας επικεφαλής του Creative Lab της, Στιβ Βρανάκης, ετοιμάζει συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς του νησιού. 

Ο Στιβ Βρανάκης (Steve Vranakis) είναι από τους ανθρώπους που δεν ξεχνούν τον τόπο τους, και πιο συγκεκριμένα την Κρήτη, έστω κι αν έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό και έχουν φτιάξει εκεί μια αξιοζήλευτη καριέρα.

Ο Executive Creative Director του Creative Lab της Google γεννήθηκε στον Καναδά, αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά και για νέα επιχειρηματικά σχέδια.

Όπως σημειώνει το cretalive, τo Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν συνάντηση των εκπροσώπων των ακαδημαϊκών/ ερευνητικών ιδρυμάτων της Κρήτη με τον κρητικής καταγωγής διευθυντή της Google Steve Vranakis την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, στο Ηράκλειο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Στέλιος Ορφανουδάκης» στο κεντρικό κτίριο του ΙΤΕ στις 9 ως τις 13.00
Στόχος της συνάντησης είναι η προώθηση της ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της Κρήτης και των επιχειρήσεων και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και υποβολή προτάσεων σε θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης.

Στη συνέχεια της συνάντησης θα ακολουθήσει παρουσίαση του κ. Steve Vranakis και ανοικτή συζήτηση με το κοινό της Κρήτης και ιδιαίτερα τους νέους και όσους ενδιαφέρονται να συζητήσουν θέματα σχετικά με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Διαβάστε ακόμα:

Στιβ Βρανάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει Startup Nation»! 

O Έλληνας που λάνσαρε το Google+ στο Cosmote StartUP