Η απιστία του Ολάντ έστειλε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Η απιστία του Ολάντ έστειλε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Η σύντροφος του Γάλλου προέδρου φέρεται να είναι συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις. 

Η μόνιμη σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ τα τελευταία χρόνια, η δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, φέρεται ότι δεν άντεξε τις αποκαλύψεις για την απιστία του συντρόφου της.  Σύμφωνα με τον ιστότοπο της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien» βρίσκεται σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου και νοσηλεύεται.

Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι η Τριερβελέρ, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις αυτές για την φερόμενη σχέση του Ολάντ, διακομίσθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο, μόλις έμαθε για τον δεσμό. Η εφημερίδα προσθέτει ότι οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και ότι θα πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες.

Μπορεί ο έρωτας να ανεβάσει τις «μετοχές» του Ολάντ;

Την Παρασκευή ο πρόεδρος Ολάντ απείλησε να κινηθεί δικαστικά κατά του περιοδικού Closer, το οποίο έκανε την αποκάλυψη σχετικά με τη φερόμενη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, διαμαρτυρόμενος για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Εκπρόσωπος της Βαλερί Τριερβελέρ επιβεβαίωσε ότι η σύντροφος του Ολάντ έχει εισαχθεί από την Παρασκευή σε νοσοκομείο στο Παρίσι και ότι χρειάζεται ανάπαυση και πρόσθεσε ότι θα πάρει εξιτήριο αύριο Δευτέρα. «Βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Παρασκευή. Θα βγει αύριο», δήλωσε ο εκπρόσωπός της Πατρίς Μπιανκόν στο Reuters. Ερωτηθείς για το μέλλον της σχέσης της Τριερβελέρ με τον Γάλλο πρόεδρο, ο Μπιανκόν απάντησε: «Χρειάζεται ανάπαυση. Μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει».

Επίσης λίγο νωρίτερα πηγή του περιβάλλοντος της συντρόφου του Γάλλου προέδρου, την οποία επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο, δήλωσε ότι η Τριερβελέρ «εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή», μετά την αποκάλυψη για τη φερόμενη σχέση του 59χρονου Ολάντ με την 41χρονη Γκαγέ, για «να ξεκουραστεί και να υποβληθεί σε ορισμένες εξετάσεις».

Η 48χρονη δημοσιογράφος του γνωστού περιοδικού Paris Match και μητέρα τριών παιδιών θα βγει από το νοσοκομείο τη Δευτέρα, πρόσθεσε η ίδια πηγή. Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ δεν έχουν παντρευτεί, αλλά διατηρούν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.