Η Lenovo διευρύνει τη γκάμα των κινητών της

Η Lenovo διευρύνει τη γκάμα των κινητών της

Τρεις νέες συσκευές που απευθύνονται σε όλο το φάσμα των χρηστών smartphones.

Το πρόσφατο Mobile World Congress επέλεξε η Lenovo για να παρουσιάσει τις νέες τις προτάσεις. Τρία εξαιρετικά κομψά κινητά, το ένα μάλιστα για πολύ απαιτητικούς χρήστες, που συμπληρώνουν την ήδη δυναμική παρουσία της στην αγορά.

Το ισχυρότερο μοντέλο είναι το S860. Οθόνη 5,3 ιντσών HD, με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (η οποία μπορεί να φορτίσει άλλα κινητά με τη χρήση καλωδίου) και 2 GB RAM. Θα κοστίζει $349 και η εταιρεία το προωθεί ως ιδανικό τηλέφωνο για όσους δεν «ξεκολλάνε» τα μάτια και τα χέρια τους από την οθόνη.

Lenovo S860
Lenovo S860
Lenovo S860

To S850 θα κοστίζει $269 και διαφημίζεται ως το ιδανικό για να συμπληρώσει την εμφάνισή σας με κομψό ντύσιμο και στιλ. Θα διατίθεται σε χρώμα λευκό ή ροζ και το περίβλημά είναι εξολοκλήρου από γυαλί. Εμπρόσθια κάμερα 5 megapixel, 13 mp η κανονική.

lenovo S850
lenovo S850

 

Το οικονομικότερο μοντέλο από τα τρία ($229), το S660 έχει οθόνη 4,7 ιντσών, έχει πιο «μεταλλικό» design στο πλαστικό του και υπόσχεται απροβλημάτιστη χρήση για όσους δεν έχουν την απαίτηση να δουλεύει στο φουλ όλη μέρα.

Και τα τρία τηλέφωνα «τρέχουν» λειτουργικό Android 4,2, έχουν τετραπύρηνους επεξεργαστές, διαθέτουν τη σουίτα εφαρμογών DOit της Lenovo και κάμερα μπρος πίσω.

S660_lenovo
S660_lenovo