Ληστεία βγαλμένη από ταινία στον χώρο της μόδας – Εκλάπησαν 50 δημιουργίες Balmain

Ληστεία βγαλμένη από ταινία στον χώρο της μόδας – Εκλάπησαν 50 δημιουργίες Balmain
epa09496565 Models present creations from the Spring/Summer 2022 Ready to Wear collection by French designer Olivier Rousteing for Balmain fashion house during the Paris Fashion Week, in Boulogne, France, 29 September 2021. The presentation of the Women's collections runs from 27 September to 05 October. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι δημιουργίες του οίκου Balmain θα παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Ενδύματα υψηλής ραπτικής που θα παρουσιάζονταν στο επερχόμενο σόου του Balmain στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού αργότερα αυτόν τον μήνα χάθηκαν λόγω «πειρατείας» του φορτηγού που τα μετέφερε.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο σχεδιαστής Olivier Rousteing εξήγησε στους θαυμαστές του ότι περισσότερα από 50 σύνολα από τη νέα συλλογή του οίκου εκλάπησαν.

Στην ανάρτηση του ο Rousteing, έγραψε στους 9,8 εκατομμύρια ακολούθους του: «Σήμερα το πρωί ξύπνησα με το χαμόγελο, ξεκινώντας τις πρόβες για την επόμενη επίδειξή μου, στις 9 π.μ. και αυτό συνέβη… 50 δημιουργίες Balmain εκλάπησαν. Εκλάπηκε η παράδοση. Το φορτηγό εκλάπηκε. Δόξα τω Θεώ, ο οδηγός είναι ασφαλής».

Ο επικεφαλής του οίκου Balmain είπε ότι η επίδειξη θα γίνει την προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 27 Σεπτεμβρίου κοντά στον Πύργο του Άιφελ. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργηθεί αυτή η συλλογή. Επαναλαμβάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο ασεβές» επισήμανε.

Ο Rousteing πρόσθεσε επίσης ότι η ομάδα θα διαθέσει επιπλέον ώρες για να διασφαλίσει ότι η επίδειξη μόδας θα γίνει. «Θα εργαζόμαστε περισσότερο, μέρες και νύχτες, οι προμηθευτές μας θα εργάζονται επίσης μέρες και νύχτες… Τόσοι πολλοί εργαζόμενοι, προμηθευτές, η ομάδα μου και εγώ. Παρακαλώ να είστε ασφαλείς, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Σας αγαπώ ομάδα Balmain και δεν θα τα παρατήσουμε» σημείωσε.

Πολλοί σχεδιαστές μόδας με μηνύματά τους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Olivier Rousteing, μεταξύ άλλων ο Simon Porte Jacquemus που έγραψε στα σχόλια: «Δύναμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: