Lufthansa: Δεν θα απαιτήσουμε προς το παρόν υποχρεωτικό εμβολιασμό για Covid-19 από τους επιβάτες

Lufthansa: Δεν θα απαιτήσουμε προς το παρόν υποχρεωτικό εμβολιασμό για Covid-19  από τους επιβάτες
epa08435023 (FILE) - An aircraft from German flag carrier Lufthansa lands at the international airport in Frankfurt am Main, Germany, 18 March 2020 (reissued 21 May 2020). According to media reports, the German government and Lufthansa are about to come to an agreement on an intended bailout rescue package. EPA/RONALD WITTEK *** Local Caption *** 55963041 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Υπεύθυνες για τις προϋποθέσεις εισόδου σε μια χώρα είναι και οι εθνικές κυβερνήσεις και οι όροι θα τεθούν αφού θα υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο διανομής του εμβολίου, δήλωσε η εταιρεία.

Η Lufthansa δεν προτίθεται προς το παρόν να απαιτήσει από τους επιβάτες της πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, αναφερόμενος στην σχετική ρύθμιση που σκοπεύει να εφαρμόσει η αυστραλιανή εταιρεία Qantas.

Όπως επισήμανε η Lufthansa, υπεύθυνες για τις προϋποθέσεις εισόδου σε μια χώρα είναι και οι εθνικές κυβερνήσεις και οι όροι θα τεθούν αφού θα υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο διανομής του εμβολίου, μόλις αυτό θα είναι διαθέσιμο στις απαραίτητες ποσότητες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ