«Μαγεία πέρα από τα όνειρα» στο National Geographic Channel

«Μαγεία πέρα από τα όνειρα» στο National Geographic Channel

Ο master της οφθαλμαπάτης Drummond Money-Coutts (dmc) αψηφά όλους τους φυσικούς κανόνες και ξεπερνά εξωπραγματικές προκλήσεις στη νέα εκπομπή.

Έστω ότι έχουμε πέντε τυχαία σύμβολα: ένα κύκλο, ένα σταυρό, μια κυματιστή γραμμή, ένα τετράγωνο και ένα αστέρι. Σκεφτείτε ένα από αυτά και αποτυπώστε καλά την εικόνα του στο μυαλό σας. Τώρα πείτε, από μέσα σας, το σύμβολο αυτό. Υπάρχει πιθανότητα 20% ένα άτομο να μαντέψει σωστά το σύμβολό σας με την πρώτη. Αλλά τι συμβαίνει αν το μαντέψει σωστά και δεύτερη φορά; Και τρίτη; Πώς θα σας φαινόταν αν το ίδιο άτομο μάντευε σωστά, κάθε φορά που διαλέγατε μια λέξη μέσα από ένα βιβλίο εκατοντάδων σελίδων;

Εξερευνήστε τον απίθανο κόσμο της μαγείας – από τα κόλπα με τράπουλα έως την αιώρηση – στη νέα εκπομπή του National Geographic Channel «Beyond Magic with DMC» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 20:00. Ο οικοδεσπότης, Drummond Money-Coutts (DMC), καταπλήσσει τα πλήθη, με κόλπα που προκαλούν το ανθρώπινο μυαλό, σε κεντρικά σημεία του πλανήτη όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μεξικό και Σιγκαπούρη. Αντλώντας έμπνευση από μετρ του είδους όπως ο Houdini, γνωστός για τις εντυπωσιακές του αποδράσεις, ο Karl Zener, από τους πρώτους ταχυδακτυλουργούς στον κόσμο και ο γνωστός mentalist Uri Geller, ο DMC θα επιχειρήσει να αναπαραστήσει τα πρωτότυπα εγχειρήματά τους, με το δικό του μοναδικό τρόπο, μπροστά σε κοινό, ζωντανά. Η αρχαία τέχνη της μαγείας δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει και να διασκεδάζει το κοινό και η νέα εκπομπή του National Geographic επιχειρεί να την εξερευνήσει. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

Συνδυάζοντας το μυστικισμό, τις πολεμικές τέχνες και την κλασική μαγεία της ανατολής, ο DMC θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη για να συναντήσει τον πασίγνωστο Κινέζο μάγο Lu Chen και να μάθει περισσότερα για το πώς η μαγεία της Ασίας προσπαθεί να δώσει ζωή στα όνειρα. Στο Λονδίνο, ο DMC εκτελεί μερικά εκπληκτικά μαγικά στη μέση του δρόμου, μαζί και ένα κλασικό κόλπο με τράπουλα, ενώ στους μεσαιωνικούς δρόμους της Βαρκελώνης θα τον δούμε να συνδυάζει στοιχεία μοντέρνας τέχνης, για να δημιουργήσει μια μοναδική οφθαλμαπάτη. Οι περίπλοκες τεχνικές του, παίρνουν στοιχεία από την τέχνη της πρόβλεψης, την προοπτική και την ψευδαίσθηση, με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Η νέα εκπομπή του National Geographic Channel «Beyond Magic with DMC» εντάσσεται στο αφιέρωμα «Διασκέδασε το Μυαλό σου» και κάνει πρεμιέρα της Κυριακής 16 Νοεμβρίου στις 20:00!