Μάθετε πώς να φτιάξετε τις δικές σας εφαρμογές για κινητά με μόνο 8 δολάρια

Μάθετε πώς να φτιάξετε τις δικές σας εφαρμογές για κινητά με μόνο 8 δολάρια

Ή και ακόμα λιγότερα!

Η γνώση της δημιουργίας εφαρμογών για κινητές συσκευές είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο αυτή την εποχή όπου τα έξυπνα κινητά αποτελούν το νούμερο ένα τεχνολογικό προϊόν στον κόσμο. Κι εάν έχετε στο μυαλό σας μια σπουδαία ιδέα για μια νέα εφαρμογή, μπορεί ίσως να σας αποδώσει και αρκετά χρήματα.

Τι γίνεται όμως αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο για να την πραγματοποιήσετε; Σε αυτό έρχεται να σας δώσει μια σημαντική βοήθεια μια νέα σειρά βίντεο-μαθημάτων, η οποία διατίθεται σε όποια τιμή επιθυμείτε εσείς.

Το Mobile-First Developer’s Bundle στην πλατφόρμα StackSocial διατίθεται με την μορφή του μοντέλου «πληρώνεις-όσο-επιθυμείς». Αυτή την στιγμή ο μέσος όρος των προσφορών δεν ξεπερνά τα 8 δολάρια, αν και η μεγαλύτερη τιμή που έχει επιλέξει κάποιος να πληρώσει είναι 126 δολάρια. Η αξία των συνολικών μαθημάτων εκτιμάται σε πάνω από 1700 δολάρια.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν διάφορους τομείς όπως η ανάπτυξη εφαρμογών για συστήματα Android, HTML5 ή σχεδιασμός εφαρμογών για iOS8.

Μάλιστα, ένα 10% τις προσφερόμενης τιμής πηγαίνει στην στήριξη της μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης Creative Commons, ιδιαίτερα γνωστή από τις δωρεάν άδειες πνευματικών δικαιωμάτων που έχει δημιουργήσει, οι οποίες επιτρέπουν σε εκατομμύρια ανθρώπους να μοιράζονται το καινοτόμο περιεχόμενο που παράγου ελεύθερα με όλον τον υπόλοιπο κόσμο.