Μαύροι Άγγελοι από το Τέξας

Μαύροι Άγγελοι από το Τέξας

Οι Black Angels, η κορυφαία psychedelic rock μπάντα από το Όστιν του Τέξας θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 4/12.

Κι ενώ όλα τα σημεία προπώλησης φωνάζουν ότι η συναυλία είναι ήδη sold out εμείς θα σας λέγαμε να δοκιμάσετε και στα ταμεία του Fuzz γιατί το γκρουπ αυτό αξίζει κάθε είδους προσπάθεια, ταλαιπωρία ή αναμονή.

Οι Black Angels, μετά την μεγάλη τους επιτυχία με το «Velvet» έρχονται με το φετινό τους άλμπουμ «Indigo Meadow» να συμπληρώσουν τις μελωδίες των προηγούμενων «Phosgene Nightmare» και «Phosgene Dream».

Επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα μας για να δώσουν δυο και μοναδικές συναυλίες, μια στην Αθήνα στις 4/12 και άλλη μια στην Θεσσαλονίκη στις 5/12 στο Mylos club.

Διαβάστε ακόμη: The Wrong Biennale: Ήρθε η πρώτη εικονική Μπιενάλε

Και δεν γίνεται να λείψουμε. Το συγκεκριμένο συγκρότημα βρίσκεται, πραγματικά, στην κορύφωση της καριέρας του και αποδεικνύει πως κάθε του βήμα το φέρνει όλο και ψηλότερα. Είναι σημείο αναφοράς στην ψυχεδελική σκηνή εδώ και μια δεκαετία ενώ κατορθώνει παράλληλα να ακούγεται τελείως σύγχρονο και άμεσο. Young Men Dead, You On The Run, Bad Vibrations, Love Me Forever… Κομμάτια,  άλλοτε έντονα μελωδικά κι άλλοτε γεμάτα εκρηκτικό ρυθμό και ένταση.

Πάρτε μια γεύση εδώ

Τα live τους παρασύρουν σε ψυχεδελικά οπτικοακουστικά ταξίδια αφού συνηθίζουν να συνοδεύουν τις μουσικές τους από video projections.

Οι Black Angels είναι σίγουρο ότι θα σας υπνωτίσουν κι αν δεν είστε λάτρης του συγκεκριμένου είδους μουσικής είναι σίγουρο ότι είναι οι καλύτεροι για να σας μυήσουν και να σας κατακτήσουν, τελικά.

Έχουμε και λέμε: Την Τετάρτη 4/12 στο Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ στον Ταύρο. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00 ενώ το εισιτήριο κοστίζει 28 ευρώ.