Με εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοποριακή έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition

Με εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοποριακή έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition

Η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την εικαστική έκθεση The MercedesBenzCircle of ArtExhibition, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο, σε ένα exclusive event, που έδωσε το έναυσμα για τα εγκαίνια της πρωτοποριακής έκθεσης, με τη δημιουργική συνύπαρξη τέχνης & αυτοκινήτου.

Με αφορμή τα 130 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου, οχτώ Έλληνες που αγαπούν την τέχνη, εμπνεύστηκαν από το τριάκτινο αστέρι της Mercedes-Benz, που συμβολίζει τον αέρα, το νερό, τη γη και το φωτογράφησαν μέσα από τη δική τους φιλοσοφία ζωής, συνδέοντας το brand με την τέχνη, την καινοτομία και την σύγχρονη αισθητική. Οι Μαρίνα Βερνίκου, Τάκης Διαμαντόπουλος, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Κάτια Ζυγούλη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Γιώργος Κελέφης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Βένια Μπεχράκη οπτικοποίησαν το πιο αναγνωρισμένο αστέρι, με τη δική τους προσέγγιση. Την έκθεση επιμελήθηκε εικαστικά η Δάφνη Ζουμπουλάκη.

Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τα έργα αλλά και από τα ιστορικά αντικείμενα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, από το Mercedes-Benz Classic Center της Στουτγάρδης, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά θρυλικά & σύγχρονα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Τα ιστορικά μοντέλα SL 190 Cabrio, 170 Sedan και 220 Sedan πλαισιώθηκαν από 9 σύγχρονα MercedesBenz: οι ACLASS, CLA, GLA, C Sedan, C Coupe, GLC, GLE, GLE Coupe και η «ναυαρχίδα» της εταιρείας SCLASS έκλεψαν τις εντυπώσεις όλων.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τη σοπράνο Μαριλένα Στριφτόμπολα, η οποία συνοδευόμενη από την Orchestra Mobile, ερμήνευσε το Starman του David Bowie, σε μια μοναδική ενορχήστρωση, αποκλειστικά για την βραδιά, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Η εικαστική έκθεση The MercedesBenzCircle of ArtExhibition, το  Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, ήταν ανοιχτή για το κοινό. Χιλιάδες κόσμου είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την εμπειρία του μαγικού ταξιδιού στην ιστορία του αυτοκινήτου.