Με ποιους θα μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης για το νέο κανάλι

Με ποιους θα μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης για το νέο κανάλι
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ι

Πλήρωσε την πρώτη δόση ο Σαββίδης και ανακηρύχθηκε οριστικός υπερθεματιστής.

Αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη ανακηρύχθηκε οριστικά νέος καναλάρχης, με τον επιχειρηματία να καταβάλει το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ της πρώτης δόσης.

Ο κ. Σαββίδης ήταν ο πρώτος επιλαχών στη σειρά για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, μετά την απόσυρση του επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό και με την πληρωμή της πρώτης δόσης, πλέον προχωρά στο επόμενο βήμα μαζί με τους Αλαφούζο (ΣΚΑΪ), Μαρινάκη και Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες συναντήσεις με ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών για να εξετάσει πιθανές συνέργιες και συνεργασίες. Όπως φαίνεται οι δύο βασικοί συνομιλητές του θα επιδιώξει να είναι η οικογένεια Βαρδινογιάννη για τον Star και ο Φίλιππος Βρυώνης για τον «Ε», ενώ θα έχει επαφές και με ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η πρότασή του σε κάθε ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού θα είναι διαφορετική, ανάλογα με τα περιθώρια συνεργασίας που μπορεί να προκύψουν.

Όσον αφορά σε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Alpha, o ίδιος τόνισε: «Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του». Και πρόσθεσε: «Από όσο κατάλαβα, δεν θα του επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει».