Με πτήσεις και προς την Ελλάδα επιστρέφει στις 15 Ιουνίου στους αιθέρες η Brussels Airlines

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου η εταιρεία θα φθάσει σταδιακά να εξυπηρετεί 59 προορισμούς σε 33 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και των ΗΠΑ.

Με περιορισμένο στο 30% το ευρωπαϊκό και στο 40% το υπόλοιπο πτητικό της πρόγραμμα επιστρέφει από τις 15 Ιουνίου στους αιθέρες έπειτα από παύση 12 εβδομάδων η Brussels Airlines, με πτήσεις και προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου η εταιρεία θα φθάσει σταδιακά να εξυπηρετεί 59 προορισμούς σε 33 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και των ΗΠΑ. Όπως επισημαίνει η Brussels Airlines, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να εξυπηρετήσει κατ’ αρχάς κυρίως την ζήτηση για προορισμούς διακοπών, με βάση τους νέους κανόνες, αλλά και τα ισχύοντα σε κάθε χώρα. Στόχος είναι μέχρι τον Αύγουστο η εταιρεία να πραγματοποιεί 240 πτήσεις την εβδομάδα. «Στην Ευρώπη, θα εξυπηρετούνται 45 προορισμοί σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία και η Δανία», αλλά και κάποιοι επαγγελματικοί προορισμοί με μεγάλη ζήτηση, όπως το Βερολίνο, η Γενεύη και το Λονδίνο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ενόψει της επανέναρξης της δραστηριότητάς της, η Brussels Airlines, θυγατρική του Ομίλου Lufthansa, εφαρμόζει ειδικά μέτρα απολύμανσης των αεροσκαφών της, ενώ υποχρεωτική θα είναι και η χρήση μάσκας από πλήρωμα και επιβάτες. Στόχος της εταιρείας είναι η αποκατάσταση του 50% του συνολικού πτητικού της προγράμματος έως το τέλος του έτους, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ντίτερ Φρανκς.

Το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της Brussels Airlines θα είναι ενημερωμένο για το νέο πρόγραμμα πτήσεων από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ η εταιρεία υπενθυμίζει ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι ελαστικοί όροι αλλαγής κρατήσεων χωρίς χρέωση για ταξίδια έως το τέλος του 2021.