Με τι έχει «τρελαθεί» ο Τιμ Κουκ στο νέο iPhone;

Με τι έχει «τρελαθεί» ο Τιμ Κουκ στο νέο iPhone;

Δεν είναι η νέα κάμερα, ούτε η ανάλυση της οθόνης...

Το νέο iPhone 6s και 6s Plus της Apple, έχει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως φωτογραφική μηχανής υψηλής ανάλυσης και βελτιωμένων εσωτερικών specs, τα οποία όλα παρουσιάστηκαν στο κοινό πριν μερικές ημέρες. Αλλά αυτό που πραγματικά ενθουσιάζει τον CEO της Apple Τιμ Κουκ είναι το νέο σύστημα διεπαφής με τα υπόλοιπα τηλέφωνα, η λειτουργία «3D Touch».

Τα νέα iPhone έχουν οθόνες που είναι ευαίσθητες στην πίεση, οι οποίες διακρίνουν μεταξύ ενός ελαφρού και ενός έντονου χτυπήματος.

«Προσωπικά, πιστεύω πως το 3D Touch θα αλλάξει πραγματικά τα δεδομένα» δήλωσε ο Κουκ στο BuzzFeed. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, μπορεί να ελέγχει τα email του πιο γρήγορα και μειώνεται ο χρόνος πλοήγησης γενικά.

Με το 3D Touch, το νέο iPhone 6s κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο “δυνατό” πάτημα του κουμπιού και το “ελαφρύ” πάτημα της οθόνης. Αυτό ανοίγει νέες δυνατότητες διασύνδεσης σε εφαρμογές. Κατά την ανάγνωση των email, για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε ελαφρά πάνω στο «θέμα» για να δείτε το πλήρες μήνυμα, στη συνέχεια αν αφήσετε το δάχτυλό σας θα πάτε πίσω στο inbox σας. Το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει ήδη στο Apple Watch και είναι γνωστό ως το «Force Touch».