Με τόσα χρήματα θα αγοράσετε το iPhone 8 στην Ελλάδα

Με τόσα χρήματα θα αγοράσετε το iPhone 8 στην Ελλάδα
Photo:

Οι πρώτες πληροφορίες για τις τιμές των μοντέλων της Apple στην Ελλάδα.

Στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το νέο iPhone 8. Βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών το πιο φθηνό iPhone 8, δηλαδή αυτό με τα 64 GB, μνήμης θα κοστίζει 859 ευρώ. Η έκδοση των 256 GB θα κοστίζει 1.049 ευρώ.

Αντίστοιχα η βασική έκδοση του iPhone 8 Plus με μνήμη 64 GB θα κοστίζει 979 ευρώ, ενώ η έκδοση με τα 256 GB κοστίζει 1.159 ευρώ.

Το iPhone X αναμένεται να το δούμε στη χώρα μας στις 3 Νοεμβρίου σε τιμή που θα ξεπερνάει τα 1100€.

Για την ώρα ώρα οι πάροχοι (WIND, Vodafone, COSMOTE) αλλά και τα καταστήματα όπως είναι τα Public, το Πλαίσιο και ο Κωτσόβολος έχουν δημιουργήσει σελίδες εκδήλωσης ενδιαφέροντος ενώ σύμφωνα με την COSMOTE, μόνο οι συνδρομητές της που θα αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhones θα μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 500Mbps για πρόσβαση στο internet μιας και οι νέες συσκευές της Apple υποστηρίζουν ταχύτητες LTE Advanced που προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα το δίκτυο κινητής COSMOTE.

Τα iPhone 8 και 8 plus διαθέτουν ανανεωμένο design, σύμφωνα με την Apple, καθώς έχει τοποθετηθεί γυαλί και στο εμπρόσθιο και στο οπίσθιο τμήμα των συσκευών. Και μάλιστα το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί σε smartphone, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία.

Οι οθόνες τους έχουν διάσταση 4,7 και 5,5 ίντσες αντίστοιχα, είναι Retina HD και με υποστήριξη (για πρώτη φορά) True Tone που προσαρμόζει τη θερμοκρασία και το χρώμα στο φως του περιβάλλοντος.

To iPhone 8 διαθέτει αισθητήρα 12MP με οπτικό σταθεροποιητή ενώ το iPhone 8 Plus 12MP dual cameras με διάφραγμα f/1.8 και f2/8 και OIS επίσης, αλλά και 2x οπτικό zoom. Ένα νέο feature της dual camera λέγεται “Portrait LIghting”, ενώ υποστηρίζεται video 4K 60 fps και 1080p 240 fps slow-mo. H Apple αναφέρει ότι πρόκειται για το πρώτο smartphone που είναι σχεδιασμένο για AR με ειδικά καλιμπραρισμένες κάμερες, νέα γυροσκόπια και νέους αισθητήρες.

Στην Αμερική το iPhone 8 θα διατεθεί με κόστος από 699 δολάρια, ενώ το iPhone 8 Plus με κόστος από 799 δολάρια (οι τιμές αφορούν την έκδοση των 64GB ενώ θα κυκλοφορήσουν και με χωρητικότητα 256GB).

Διαβάστε ακόμη:

Τα νέα iPhones έρχονται στην Ελλάδα: Γιατί ο πήχης για τις πωλήσεις τους είναι ψηλά