Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Πως είναι οι σχέσεις τους μετά το Megxit;

Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Πως είναι οι σχέσεις τους μετά το Megxit;
To πριγκιπικό ζευγάρι Χάρι Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit δεν είπε «αντίο» μόνο στη βασιλική ζωή, αλλά και στις σχέσεις τους με το άλλο πριγκιπικό ζεύγος, Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μέσα από ένα επεισοδιακό Megxit άφησαν πίσω τους την ζωή στο παλάτι και βρίσκονται πια στον Καναδά, ξεκινώντας μία καινούρια ζωή μετά την παραίτησή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το διάσημο πριγκιπικό ζευγάρι όμως φαίνεται δεν είπε «αντίο» μόνο στη βασιλική ζωή, αλλά και στις σχέσεις τους με το άλλο πριγκιπικό ζεύγος, Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Η πανικοβλημένη Κέιτ Μίντλετον

Την στενή σχέση που είχε με τον πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται πως έχασε η Κέιτ Μίντλετον που πλέον ανησυχεί πως δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο δεμένοι. Η είδηση αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως αποχωρούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με το ζευγάρι να έχει επιλέξει πλέον σαν κατοικία τους τον Καναδά.

Και σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο US Weekly, η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ στενοχωρημένη με την απόσταση τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, που την χωρίζει πλέον από τον κουνιάδο της. «Θα ήθελε να μιλάει με τον πρίγκιπα Χάρι» δήλωσε η πηγή στο Us Weekly. «Της λείπει και φοβάται ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά του».

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει πλέον ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα. Εκτός από την ανατροφή των τριών παιδιών της, του 6χρονου πρίγκιπα Τζορτζ, της 4χρονης πριγκίπισσας Σάρλοτ και του σχεδόν δύο ετών πρίγκιπα Λούις, αφιερώνει πολλές ώρες στα βασιλικά της καθήκοντα.

«Η Κέιτ Μίντλετον έχει πανικοβληθεί και έχει πολύ άγχος» λέει η πηγή. «Έχει ελάχιστο χρόνο για να ξεκουράζεται και όταν προσπαθεί να κοιμηθεί, το μυαλό της βρίσκεται σε ένταση». Η πηγή πρόσθεσε πως η δούκισσα του Κέμπριτζ εργάζεται πλέον 18 ώρες την ημέρα. «Το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο και τώρα ανησυχεί πραγματικά για το πώς θα ισορροπήσει το επιπλέον φόρτο εργασίας με την οικογενειακή ζωή».

Οι σχέσεις μεταξύ Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον μετά το Megxit

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει μιλήσει με την Κέιτ Μίντλετον μετά το Megxit. Όχι ότι είχαν ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, αλλά πλέον δεν κρατάνε ούτε μια τυπική επαφή. Οι δύο δούκισσες έχουν να κάνουν μια κοινή δημόσια εμφάνιση από τον Ιούλιο του 2019, σε έναν αγώνα πόλο μαζί με τα παιδιά τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον, όμως δεν είναι οι μόνες που φημολογούνται ότι δεν τα πάνε καλά.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα Ουίλιαμ και Χάρι αποφάσισαν να συζητήσουν ιδιαιτέρως μετά από μια φημολογούμενη σύγκρουση που είχαν. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, «ήθελαν να μιλήσουν μόνοι τους, μακριά από τοξικούς ανθρώπους». Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν για τον Καναδά, τα αδέλφια ήξεραν ότι αν δεν λύσουν τις διαφορές τους τώρα, δεν θα το έκαναν ποτέ.

Κατά του ζευγαριού άλλωστε έχει ταχθεί και ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος σε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξή του στο βρετανικό κανάλι Channel 5, για άλλη μια φορά ήταν επικριτικός καιιδιαίτερα σκληρός με την κόρη του. «Μου χρωστάνε. Η βασιλική οικογένεια μου χρωστάει, η Μέγκαν μου χρωστάει. Πρέπει να ανταμειφτώ για όσα έχω περάσει» είχε πει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ.