Μέλος της οικογένειας του Μέσι θύμα ληστείας – Πυροβολισμοί για 22.500 δολάρια

Μέλος της οικογένειας του Μέσι θύμα ληστείας – Πυροβολισμοί για 22.500 δολάρια
epa09398659 (FILE) - FC Barcelona's striker Leo Messi reacts during a training session of the team held at Joan Gamper Sports City, in Barcelona, Spain, 09 January 2019 (Reissued 05 August 2021). FC Barcelona issued a statement announcing Lionel Messi will not extend his contract with the team due to 'economic and structural obstacles'. EPA/Alejandro Garcia Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι δράστες έσπασαν ένα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Θύμα ένοπλης επίθεσης έπεσε μέλος της οικογένειας του Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή, την ώρα που ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με την Marca, η ξαδέρφη της Αντονέλα Ροκούτσο, συζύγου του Μέσι, Αγκουστίνα Σκαλία, έπεσε θύμα ληστείας από ένοπλους δράστες στο Ροζάριο στο δρόμο πηγαίνοντας να κάνει κατάθεση χρημάτων σε τοπική τράπεζα.

Οι δράστες απέσπασαν 22.500 δολάρια σε πέσο Αργεντινής, έριξαν επίσης τουλάχιστον έναν πυροβολισμό και έσπασαν ένα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Η Ροκούτσο μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από την οικογένειά της από το περιστατικό social media.

«Έχοντας συνείδηση των καιρών που ζούμε, όπου κάθε μέρα υπάρχουν τόσες πολλές αδικίες, είμαι ευγνώμων που ήταν απλώς ένας ακόμη φόβος. Σας ευχαριστώ για την τόση αγάπη αυτές τις μέρες», έγραφε η λεζάντα μαζί με τις εικόνες του Μαουρίτσιο Σκάλια.

Η σύζυγος του Μέσι απάντησε με το δικό της μήνυμα: «Σας αγαπώ πάρα πολύ αδέρφια».

Το goal.com σημειώνει πως ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι θα απολαύσει τώρα ένα σπάνιο ρεπό με την οικογένειά του, καθώς η σεζόν του αμερικανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος (MLS) δεν ξαναρχίζει πριν από τον Φεβρουάριο.

Ο Μέσι αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τον Ιανουάριο και θα αντιμετωπίσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: