Μαίνεται ο «πόλεμος» Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου

Μαίνεται ο «πόλεμος» Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου

Αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου διεμήνυσε πως θα καταθέσει ο κ. Κουμουτσάκος.

Πολιτικό πρόβλημα συνιστά για τη ΝΔ το ζήτημα πιθανής εμπλοκής της με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους, σύμφωνα με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Μέσα από το ίδιο μήνυμα η κυβερνητική εκπρόσωπος καθιστά σαφές ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ένα πολιτικό πρόβλημα για τη ΝΔ να εμφανιστεί ως προσωπική της διένεξη με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

“Το πολιτικό πρόβλημα της πιθανής εμπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστεί σαν να πρόκειται για προσωπική μου διένεξη με τον κ. Κουμουτσάκο», αναφέρει συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο twitter.

Με μία ανάρτηση στο δικό του λογαριασμό στο twitter o Μακάριος Λαζαρίδης απάντησε σε σχετική ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Ούτε εμείς θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που οδηγείτε την πατρίδα μας”, αναφέρει απευθυνόμενος στην κυβερνητική εκπρόσωπο ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ.