Μέτρα κατά της ακρίβειας: Πού εστιάζουν – Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη

Μέτρα κατά της ακρίβειας: Πού εστιάζουν – Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θα ακολουθήσει εξειδίκευση των μέτρων από τον Κώστα Σκρέκα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για μέτρα κατά της ακρίβειας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα μέτρα, που προανήγγειλε, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός, θα έχουν στόχο τη μείωση των τιμών, σε ένα αρκετά ικανό ποσοστό, ώστε να λειτουργήσει καταπραϋντικά, για το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών.

Μετά την σύσκεψη για τα μέτρα κατά της ακρίβειας θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον υπ. Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, για να γίνει εξειδίκευση των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκέρτσος: Θα ανακοινωθούν μέτρα για τον καλύτερο ανταγωνισμό στην αγορά

Ο υπουργός Επικρατείας Ά.Σκέρτσος είπε χθες Τρίτη ότι η κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για να τιθασεύσει την ακρίβεια, για την οποία εκτίμησε πως είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την ελληνική οικογένεια. Τόνισε πως η κυβέρνηση το αντιμετωπίζει με αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, και είπε ότι σήμερα Τετάρτη θα ανακοινωθούν μέτρα για τον καλύτερο ανταγωνισμό στην αγορά προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες καθαρότερων τιμών, και να λειτουργεί η αγορά όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: