Μια ακόμα ελληνική εταιρεία στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Μια ακόμα ελληνική εταιρεία στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Η εταιρεία Money Market αποτελεί την όγδοη προσθήκη στο δίκτυο της Endeavor με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η εταιρεία Money Market αποτελεί την όγδοη προσθήκη στο δίκτυο της Endeavor με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο της στήριξης της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Η επιλογή έγινε στο 53ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Florianopolis της Βραζιλίας στις 7-9 Απριλίου. Η εταιρεία, που εκπροσωπήθηκε από το Σωτήρη Παπαντωνόπουλο-Μαντόπουλο, CEO και το Μανώλη Μαρσέλλο, COO, εξειδικεύεται στην παροχή ανεξάρτητων χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, μέσω της δημιουργίας ηλεκτρονικών αγορών (e-marketplaces).

Ξεκίνησε το 2006 με όραμα να γίνει ο σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στη σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού προϊόντος και υπηρεσίας. Μέσα από τεχνολογίες αιχμής δημιουργήθηκε ο ευκολότερος τρόπος για τον καταναλωτή να επιλέξει το καλύτερο για αυτόν προϊόν μέσα από πλήρη ενημέρωση και αντικειμενική σύγκριση της αγοράς.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 29 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 16 επιχειρήσεις από 9 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 917 από 585 εταιρείες σε 20 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοί που προσπάθησαν να γίνουν αφεντικά του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Helic: Το απόλυτο εργαλείο της τεχνολογίας

Η startup που θα προκαλέσει ενεργειακή «επανάσταση»