Μια ακόμη διάκριση για την Intralot

Μια ακόμη διάκριση για την Intralot

Στη λίστα των 1.000 ευρωπαϊκών επιχειρήσεων με τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης συμπεριλήφθη για όγδοη χρονιά.

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την Intralot, η οποία συμπεριλήφθη για όγδοη συνεχή χρονιά στη λίστα των 1.000 ευρωπαϊκών επιχειρήσεων με τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης «2013 EU Industrial Research & Development Investment Scoreboard».

Στη λίστα που καταρτίζεται και δημοσιεύεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Intralot -χάρι στις επενδύσεις με ιδία κεφάλαια για έρευνα και ανάπτυξη, που πραγματοποίησε την περυσινή χρονιά- ανέβηκε 60 θέσεις στην κατάταξη του R&D Scoreboard σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και φέτος είναι στην 544η θέση. Επιπλέον, σύμφωνα με το R&D Scoreboard η Intralot είναι ο 30ος πιο σημαντικός επενδυτής σε έρευνα και ανάπτυξη στον κλάδο της τεχνολογίας (Technology Hardware & Equipment).

Διαβάστε ακόμη: Κορυφαία διάκριση για την Intralot

Το 2012 η Intralot επένδυσε 21,4 εκατ. ευρώ (αύξηση 12,2% σε σχέση με το 2011) ποσό που αντιστοιχεί στο 9,7% των πωλήσεων τεχνολογίας της εταιρείας. Η καινοτομία της Intralot παράγεται στο Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα και στα Κέντρα Ε&Α στις ΗΠΑ, την Ταϊβάν και την Ιταλία.

Η Intralot συνεργάζεται με τεχνολογικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, όπως το Athens Information Technology Center (AIT), ενώ πριν από μερικά χρόνια προχώρησε στην ίδρυση του πρώτου Gaming Innovation Cluster για την αξιοποίηση και ανάδειξη του ταλαντούχου ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της τεχνολογίας και την προώ­θηση καινοτόμων λύσεων στις διεθνείς αγορές.

Διαβάστε ακόμη: Intralot: Αύξηση 7,9% στον κύκλο εργασιών της στο 9μηνο