Μία συσκευή για όσους μισούν τα smartphone

Μία συσκευή για όσους μισούν τα smartphone

Η συσκευή αυτή είναι κατάλληλη για τις στιγμές που θέλετε να ξεφύγετε από όλους.

Τα smartphone είναι πανταχού παρόντα στη σύγχρονη ζωή. Αν, όμως, ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που σιχαίνεται να κουβαλάει παντού έναν μίνι-υπολογιστή, τότε η νέα εκστρατεία του Kickstarter έχει τη λύση για εσάς!

Το Light Phone είναι ένα κινητό σε μέγεθος πίστωσης κάρτας που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δέχεται και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις. Δεν διαθέτει παιχνίδια, δεν υπάρχουν μηνύματα, δεν υπάρχει Twitter για να ελέγχετε διαρκώς τη ροή.

Επιτέλους, θα μπορείτε να φύγετε από το σπίτι χωρίς να έχετε (αναγκαστικά) πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας όμως τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις. Αυτό το τηλέφωνο έχει δικό του αριθμό, αλλά μπορείτε επίσης να το συνδέσετε με μία εφαρμογή, μέσω της οποίας θα προωθούνται οι κλήσεις από τον προηγούμενο ή ήδη υπάρχοντα αριθμό σας.

Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ένα απλό ρολόι, μία οθόνη αφής για την εισαγωγή αριθμών και μπαταρία 20 ημερών ζωής. Το Light Phone είναι εξαιρετικά λεπτό (χωράει κυριολεκτικά στο πορτοφόλι σας) και είναι πολύ εύκολο να το συνδέσετε με τον αριθμό που ήδη χρησιμοποιείται.

Αν θέλετε να προ-παραγγείλετε το Light Phone, θα πρέπει να γνωρίζετε πως κοστίζει 100 δολάρια. Η ιδέα έχει ήδη συγκεντρώσει 120.000 δολάρια και ευελπιστεί να φτάσει στις 200.000 μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Τα κινητά τηλέφωνα αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών τον Μάιο του 2016. Το Light Phone περιλαμβάνει κάρτα SIM και ένα μίνι φορτιστή USB.