Μία τηλεόραση που τυλίγεται σαν εφημερίδα

Μία τηλεόραση που τυλίγεται σαν εφημερίδα

Οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν ριχτεί για τα καλά στη μάχη της «έξυπνης» τηλεόρασης. Η LG το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Η νέα «έξυπνη» τηλεόραση της εταιρείας LG είναι τόσο ευλύγιστη που μπορεί κανείς να την τυλίξει ακριβώς όπως μία εφημερίδα. Πρόκειται για μία τηλεόραση 18 ιντσών που θα παρουσιαστεί από την LG στο πλαίσιο της εβδομάδας τεχνολογίας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και άλλες καινοτόμες συσκευές της εταιρείας, όπως μία τηλεόραση 55 ιντσών που είναι τόσο λεπτή όσο ένα κομμάτι χαρτί και μία 65 ιντσών τηλεόραση με κοίλη οθόνη.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις τηλεοράσεις δεν θα τεθεί προς πώληση εντός 2016 και αποτελεί ερώτημα αν και κατά πόσο θα βρεθούν ποτέ στα καταστήματα. Όπως οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευάζουν «πρότυπα αυτοκίνητα», έτσι και οι εταιρείες τεχνολογίας κατασκευάζουν τηλεοράσεις με σκοπό να αποδείξουν πως το απίθανο είναι δυνατό, ακόμη και αν δεν είναι εμπορεύσιμο.

Παρόλα αυτά, ορισμένα στοιχεία από τις δημιουργίες της LG μπορεί να ενσωματωθούν στην επόμενη οθόνη της τηλεόρασης σας. Οι κατασκευαστές τηλεοράσεων συνεχίζουν να ανεβάζουν το επίπεδο των συσκευών που παράγουν λανσάροντας ύψιστη ευκρίνεια, σχεδόν αόρατες προσόψεις και λεπτότερες συσκευές.