Microsoft Founders Day: Μάθε πώς θα κάνεις τη startup σου να πετύχει

Microsoft Founders Day: Μάθε πώς θα κάνεις τη startup σου να πετύχει
epa03794288 (FILE) A file image dated 05 March 2013 showing the Microsoft logo at Microsoft stand at the CeBit trade fair, Hanover, Germany. Shares in Microsoft plummeted 19 July 2013 as investors reacted badly to a poor earnings report that reflected the company's difficulties adapting to a technology market ruled by mobile devices and smartphones. Shares in the company, once the world's most valuable technology firm, were down 12 per cent, reflecting the worst single-session decline since January 2009. With more than 80 per cent of Microsoft's revenue coming from Windows-related business, the steady decline of the PC sector has some analysts predicting a gloomy future for the company. EPA/MAURITZ ANTIN *** Local Caption *** 50740702 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Microsoft φιλοξενεί στα γραφεία της 14 καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν πώς θα κατακτήσουν μια θέση στο club των Ελληνικών Unicorns.

Η Microsoft Founders Day, ημερίδα αφιερωμένη στη ενίσχυση και ανάπτυξη των νεοφυών επιχειρήσεων, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Η ημερίδα της Microsoft  απευθύνεται σε όλους τους ιδρυτές νεοσύστατων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως του σταδίου ωρίμανσης που βρίσκεται η δική τους Startup, και έχει ως στόχο να εκθέσει τους συμμετέχοντες σε καινοτόμα εργαλεία, νέες πρακτικές αλλά και να τους φέρει σε επαφή με επαγγελματίες, ηγετικά στελέχη και επενδυτές του χώρου, που μπορούν να τους καθοδηγήσουν μέσα από τη γνώση και την εμπειρία τους στα επόμενα βήματα εξέλιξης της επιχείρησης τους.

Λίγο πριν τη διακοπή των Χριστούγεννων, η Microsoft φιλοξενεί στα γραφεία της 14 καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ακούσουν τις ιστορίες, τις απόψεις και τις συμβουλές τους σχετικά με τις πρακτικές που μπορούν να αναπτύξουν μία νεοφυή επιχείρηση από τα πρώτα βήματα της στην αγορά που δραστηριοποιείται, μέχρι την κατάκτηση μίας θέσης στο club των Ελληνικών Unicorns.

Σε αυτή τη κατεύθυνση, μέσω της συμμετοχής τους στο Microsoft Founders Day, οι ιδρυτές των Startups θα ανακαλύψουν νέους τρόπους και μεθόδους ταχύτερης ανάπτυξης των προϊόντων τους μέσα από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, την αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν καθώς και την επέκταση της επιχείρησης τους στις διεθνείς αγορές.

Η ημερίδα θα διαρκέσει από τις 10.00-15.00, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές που θα παρευρεθούν θα βρίσκεται ο Μάξιμος Σενετάκης, Yφυπουργός Aνάπτυξης, o Amit Svarzenberg, CTO Microsoft for Startups, Microsoft Israel και ο Χρήστος Τρύφωνας, Co-Founder & Chief Architect, Aisera.

Για να δηλώσεις συμμετοχή στην εκδήλωση και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Microsoft Founders Day, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο: Microsoft Events – Microsoft Founders Day: Local Talent, Global Reach

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: