Futurescapes: Πώς διαμορφώνεται η «οικονομία του διαστήματος»;

Futurescapes: Πώς διαμορφώνεται η «οικονομία του διαστήματος»;
Διαθέσιμο το τρίτο επεισόδιο της σειράς "Futurescapes" από το Fortune Greece και την EY Ελλάδος με τίτλο "Space Economy & Satellite Technology" (video & audio)

Το Fortune Greece και η EY Ελλάδος παρουσιάζουν το νέο επεισόδιο της πρωτοποριακής σειράς podcast, “Futurescapes: Charting Megatrends and Innovation”, με τίτλο “Space Economy & Satellite Technology“.

Στο “διαστημικό” τρίτο επεισόδιο, εξερευνούνται κρίσιμες ερωτήσεις που καλύπτουν διάφορες πτυχές του θέματος: από την ανάπτυξη της ιδιωτικής διαστημικής εξερεύνησης και τις επιπτώσεις της στη γεωπολιτική ισορροπία, μέχρι την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και την προοπτική της εξόρυξης αστεροειδών για την αντιμετώπιση της έλλειψης πόρων.

Ο Τάσος Ζάχος, CEO/Editor in Chief του Fortune Greece και ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & Advisor στην Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού (Προεδρία της Κυβέρνησης), συνομιλούν με τον Δρ. Σπύρο Βασιλάκο, Διευθυντή του Ινστιτούτου Αστρονομίας Αστροφυσικής Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) και Αντιπρόεδρο του ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), και αναλύουν το πώς το διάστημα εξελίσσεται από το τελικό σύνορο σε έναν ολοένα πιο προσβάσιμο και εμπορεύσιμο χώρο.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του τρίτου επεισοδίου της σειράς podcast Futurescapes:

* Η σειρά podcast Futurescapes διαθέσιμη τώρα και στο Spotify

Δείτε τα highlights του τρίτου επεισοδίου:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: