Μην ψάχνετε άλλο. Αυτό είναι το τέλειο smartphone

Μην ψάχνετε άλλο. Αυτό είναι το τέλειο smartphone

Πώς θα έμοιαζε το τέλειο κινητό; Παίρνουμε τα καλύτερα εξαρτήματα από το κάθε μοντέλο και φτιάχνουμε το κορυφαίο του κόσμου.

Κάθε τηλέφωνο έχει τα δυνατά και αδύνατά του σημεία. Κάποιο μπορεί να είναι πανέμορφο, αλλά να μην έχει και τόσο τέλειο λειτουργικό. Κάποιο έχει τέλεια κάμερα, αλλά η μπαταρία του να διαρκεί ίσα-ίσα μέχρι το απόγευμα. Άλλα έχουν τέλειο ήχο, αλλά πάσχουν στο σχεδιασμό.

Τι θα γινόταν αν είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε ένα εξάρτημα, μία λειτουργία από το καθένα, την καλύτερη, και να την ενσωματώναμε σε ένα τηλέφωνο, το καλύτερο του κόσμου;

Αν γινόταν πραγματικότητα θα είχε:

Το περίβλημα του iPhone 6

Αναμενόμενο, αλλά είναι αλήθεια. Είναι το ομορφότερο κινητό απ΄ όλα, με ασύλληπτη σημασία στη λεπτομέρεια, υπέροχη αίσθηση στο χέρι, είναι καρπός πολλών ετών εξέλιξης και απίστευτα λεπτό.

Το λειτουργικό του Moto X

Το Android 5.1 Lollipop αποκτά εδώ μερικές έξτρα λειτουργίες που κάνουν το τηλέφωνο προέκταση όχι μόνο του χεριού σας, αλλά και της σκέψης σας. Όταν οδηγείτε το καταλαβαίνει και σπικάρει με φωνή τα γραπτά σας μηνύματα ή απαντά αυτόματα με προκαθορισμένο μήνυμα. Όταν το βγάλετε από την τσέπη θα ανάψει την οθόνη για να σας δείξει την ώρα. Όταν δέχεστε κλήση αρκεί να περάσετε από μπροστά το χέρι σας για να μπει στη σίγαση. Για να ενεργοποιήσετε την κάμερα αρκεί να το κουνήσετε δεξιά-αριστερά.

Η κάμερα του LG G4

Έχει 16 megapixel (και 40% μεγαλύτερο αισθητήρα από τον ανταγωνισμό), η εφαρμογή ανοίγει σε 0,6 δευτερόλεπτα και τραβά φωτογραφία μέσα σε 0.276 δευτερόλεπτα. Έχει autofocus με λέιζερ, αυτόματη προσαρμογή χρωμάτων ανάλογα με το σκηνικό και το φως, σταθεροποιητή για άψογες εικόνες εν κινήσει, δυνατότητα ελέγχου ταχύτητας κλείστρου, white balance και ευαισθησίας ISO.

Η οθόνη του Galaxy S6

Χωρίς πολλά λόγια, είναι η κορυφαία του κόσμου. Λαμπρή, με τέλεια χρώματα και καταπληκτική θέαση υπό γωνία. Σαν να κρατάς μια 4K τηλεόραση στα χέρια σου.

Τα ηχεία του HTC One M9

Με αυτό δεν χρειάζεστε εξωτερικά ηχεία. Είναι κορυφαίας ποιότητας, έχουν software που σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα και αποδίδουν τέλειο Dolby virtual surround ήχο.

Η μπαταρία του Droid Turbo

Με χωρητικότητα 3.900 mAh (έναντι 2.100 των περισσότερων σήμερα) δίνει περισσότερη αυτονομία από κάθε άλλο smartphone της αγοράς.

Τα υλικά κατασκευής του Nokia Lumia 1520

Το πολυκαρβονικό περίβλημα έχει μεγάλη αντοχή, δεν χαράζεται, έχει τέλεια εφαρμογή και αίσθηση στο χέρι και δεν χρειάζεται καν να βαφτεί· το χρώμα που έχει το τηλέφωνο είναι το ίδιο το χρώμα του υλικού του.

Ο επεξεργαστής του LG G4

Ο Snapdragon 808 του LG μπορεί να μην είναι (ονομαστικά) τόσο γρήγορος όσο εκείνος του Galaxy S6, δεν έχει όμως και τα προβλήματα κατανάλωσης και υπερθέρμανσής του.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του iPhone 6

Είναι αποτελεσματικός, ακριβής και ταχύτατος. Ο καλύτερος της αγοράς.