Μήνυμα Μητσοτάκη στους επενδυτές: Είναι ώρα να επενδύσετε στην Ελλάδα

Μήνυμα Μητσοτάκη στους επενδυτές: Είναι ώρα να επενδύσετε στην Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, που γίνεται σε αίθουσα του "Ελληνικού Κόσμου", Τρίτη 29 Ιουνίου. H Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ πραγματοποιείται και φέτος διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας ενώ το μήνυμά της είναι «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μήνυμα στους επενδυτές ότι «είναι η ώρα να επενδύσετε στην Ελλάδα», έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά και τον πρόεδρο του ΔΣ του ΣΕΒ, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, στο πλαίσιο Ανοικτής Εκδήλωσης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

«Τώρα μπορούμε να πούμε με πολύ μεγαλύτερη σιγουριά ότι είναι η ώρα να επενδύσετε στην Ελλάδα. Και το λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας διαγράφονται εξαιρετικά θετικές» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε την εδραία πεποίθησή του ότι οι συνθήκες είναι απολύτως κατάλληλες για να μπορέσει να κάνει η χώρα το άλμα προόδου το οποίο θα της επιτρέψει όχι να αφήσει πίσω της μια πολύ πονεμένη δεκαετία, αλλά να αλλάξει τελείως τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται στον διεθνή οικονομικό χάρτη. Τώρα είναι η ευκαιρία και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κι εσείς θα ανταποκριθείτε στον πρόκληση των καιρών, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α), ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (Δ) και ο CEO της Pfizer Albert Bourla (Άλμπερτ Μπουρλά) συμμετέχουν στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α), ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (Δ) και ο CEO της Pfizer Albert Bourla (Άλμπερτ Μπουρλά) συμμετέχουν στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

Μπουρλά προς Έλληνες επιχειρηματίες: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες

Προτροπή προς τους Έλληνες επιχειρηματίες ότι θα πρέπει να αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες, απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, σε συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΔΣ του ΣΕΒ, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, στο πλαίσιο Ανοικτής Εκδήλωσης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

Έκανε μάλιστα λόγο πως «έχουμε μια χρυσή ευκαιρία μπροστά μας ως χώρα και θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε».

Επίσης, αναφερόμενος στην εμπειρία των συγγενών του που έκαναν το εμβόλιο στη Θεσσαλονίκη και της οικογένειάς του που έκανε το εμβόλιο στις ΗΠΑ, είπε πως ο τρόπος που έγινε στην Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερος. Όχι μόνο στον τρόπο που οργανώθηκε η εμβολιαστική καμπάνια, αλλά και ότι έγινε κατευθείαν ψηφιακός, επισήμανε.