Μηνύματα μέσω Facebook και σε επαφές τηλεφωνικού καταλόγου

Μηνύματα μέσω Facebook και σε επαφές τηλεφωνικού καταλόγου
Photo:

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναβαθμίζει την εφαρμογή του Messenger. 

Το κοινωνικό δίκτυο Facebook ανακοίνωσε σήμερα την αναβάθμιση της εφαρμογής του Messenger, η οποία πλέον θα προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να αποστέλλουν γραπτά μηνύματα, όχι μόνο στους διαδικτυακούς τους φίλους αλλά και σε επαφές του τηλεφωνικού τους καταλόγου.

Το ανανεωμένο Facebook Messenger σας ζητά να καταχωρίσετε – προαιρετικά πάντα – τον τηλεφωνικό σας αριθμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε να τον καταχωρίσετε, θα σας αποσταλεί ένα γραπτό μήνυμα με κωδικό επιβεβαίωσης. Μετά την καταχώριση και του κωδικού θα είστε πια διαθέσιμος για αποστολή και λήψη μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς σας φίλους, ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένος στο Facebook.

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε μια επαφή του τηλεφωνικού σας καταλόγου, που δεν είναι όμως «φίλος» σας στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, επιλέγετε το εικονίδιο People, κάνετε κλικ στο σύμβολο + και πληκτρολογείτε τον αριθμό τηλεφώνου του.

Πώς θα αλλάξουν τα κινητά την πρόσβαση στο διαδίκτυο;

Νέο περιβάλλον
Η ανανεωμένη έκδοση του Messenger προσφέρει ένα νέο περιβάλλον περιήγησης για το χρήστη. Κάθε επαφή σας συνοδεύεται πλέον από μια φωτογραφία προφίλ (στα αριστερά του ονόματος κάθε επαφής).

Παράλληλα, υπάρχει μια μπλε ένδειξη, η οποία σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος από τους διαδικτυακούς σας φίλους κάνει χρήση της εφαρμογής και ποιος είναι εκτός σύνδεσης. Η αναβάθμιση του Messenger είναι διαθέσιμη τόσο για λογισμικό iOS όσο και για Android.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ