Μήνυση από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

Μήνυση από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

Με αφορμή όσα είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο πρωθυπουργός καταθέτει μηνυτήρια αναφορά.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει άμεσα μήνυση με αφορμή όσα είπε απόψε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε ότι ο άνθρωπος που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει “βεβαίως και έχει πει για ποιον ενεργούσε”. “Μου ανέφερε και πολιτικό πρόσωπο, πολύ υψηλό, και μου ανέφερε επίσης και κάποιο όνομα τραπεζίτη” είπε αρχικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι το πρόσωπο αυτό είπε ότι λειτουργούσε εκ μέρους του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.

“Εμείς δεν ερχόμαστε να κατηγορήσουμε κανέναν… Σας είπα τι υπάρχει μέσα στο βίντεο, στους διαλόγους. Εμείς δεν καταγγέλλουμε, κάνουμε καταγραφή των γεγονότων” ανέφερε ακόμη ο κ. Χαϊκάλης.