Μητσοτάκης: «Εξάγει» στην Ινδία το success story της ελληνικής οικονομίας

Μητσοτάκης: «Εξάγει» στην Ινδία το success story της ελληνικής οικονομίας
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην εναρκτήρια συνεδρίαση της ετήσιας διάσκεψης «Raisina Dialogue» στο Νέο Δελχί, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ινδία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρωθυπουργός απηύθυνε προσκλητήριο στους Ινδούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας.

Στην Ινδία βρίσκεται από την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα, Πέμπτη αναμένεται να επισκεφθεί τη Βομβάη όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους ινδικών επιχειρήσεων και θα απευθύνει ομιλία στις 9:30 στο ελληνοινδικό φόρουμ επιχειρηματικότητας.

«Φυσικό κατώφλι» της Ινδίας προς την Ευρώπη χαρακτήρισε ο κ. Μητσοτάκης την Ελλάδα, κατά την ομιλία του χθες στην εναρκτήρια συνεδρίαση της 9ης ετήσιας διάσκεψης «Raisina Dialogue». Στις κοινές του δηλώσεις με τον Ινδό πρωθυπουργό Μόντι, αναφέρθηκε στις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών και υπογράμμισε τη στρατηγική σχέση που αναπτύσσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε προσκλητήριο στους Ινδούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας, ενώ σημειώνεται ότι μια πολυπληθής ελληνική επιχειρηματική αποστολή βρίσκεται στην Ινδία προκειμένου να έχει επαφές και μίλησε για μια άλλη Ελλάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια πρόοδο και προχωρά σε μεταρρυθμίσεις ενώ τόνισε ότι το 2024 αποτελεί έτος ορόσημο για τη Δημοκρατία λόγω των τεράστιων προκλήσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι λαοί.

Το αποτύπωμα της πρώτης ημέρα της επίσημης επίσκεψης στην Ινδία εκτιμάται ως εξαιρετικά θετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: