Μητσοτάκης για ΑΕΠ: Η ελληνική οικονομία το 2020 ήταν πιο ανθεκτική από το αναμενόμενο

Μητσοτάκης για ΑΕΠ: Η ελληνική οικονομία το 2020 ήταν πιο ανθεκτική από το αναμενόμενο
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά (δεν εικονίζεται), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα στοιχεία για το ΑΕΠ της Ελλάδας, που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

Τα στοιχεία για το ΑΕΠ της Ελλάδας, που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ, καταγράφηκε ύφεση 8,2% του ΑΕΠ- επίδοση καλύτερη από τις εκτιμήσεις που είχαν περιληφθεί στον προϋπολογισμό και έκαναν λόγο για διψήφιο ποσοστό.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε tweet του στα αγγλικά, ο πρωθυπουργός έγραψε:

«Παρά τη μεγάλη εξάρτηση στον τουρισμό, τα στοιχεία για το ΑΕΠ που δημοσιεύτηκαν σήμερα δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία ήταν πιο ανθεκτική το 2020 από ό,τι περίμεναν πολλοί. Μαζί με τον τρόπο που διαχειριστήκαμε την κρίση του κορωνοϊού, διαλύουμε τα στερεότυπα. Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο για την επιτυχία και θα επιτύχει».