Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου – Αποκηρύξτε τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου – Αποκηρύξτε τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη δευτερολογία του και απαντώντας στην κριτική του αρχηγου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις αναφορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην περίοδο ΄90-’93.

Κατηγόρησε επίσης τον κ.Τσίπρα ότι δεν έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση στην πανδημία του κορονοϊού, αλλά και ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύουν τη διαδικασία του εμβολιασμού.

Χαρακτήρισε απαράδεκτες τις σχετικές αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη. «Έτσι καταπολεμάτε το αντιεμβολιαστικό κίνημα»;  διερωτήθηκε και κάλεσε τον κ.Τσίπρα: «Να αποκηρύξετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας».

Ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε επίσης εάν είναι ελίτ ο εργατοτεχνίτης ή ο εργαζόμενος στα κούριερ προβάλλοντας τις σχετικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι επαναλαμβάνει στερεότυπα, αλλά και ότι λέει ψέματα πως η κυβέρνηση έχει εξαγοράσει τα ΜΜΕ και έχει μία επίπλαστη κυριαρχία στο διαδίκτυο. «Θα καταθέσω θετικά δημοσιεύματα ΜΜΕ εξωτερικoύ που φαντάζομαι ανήκουν στη λίστα Πέτσα international και όχι στη λίστα Πέτσα domestic», σχολίασε μάλιστα καυστικά.

«Η δεξιά την οποία αντιμάχεστε δεν υπάρχει. Η ΝΔ την οποία παρουσιάζετε ως καρικατούρα, δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία της παράταξης, ανταποκρίνεται μόνο στο δικό σας φαντασιακό δημιούργημα. Γιατί μόνο απέναντι σε μία τέτοια ΝΔ μπορείτε να υπάρξετε. Αλλά δεν υπάρχει μία τέτοια ΝΔ, είναι μία άλλη ΝΔ. Αντιπαλεύετε φανταστικούς ανεμόμυλους. Αδυνατείτε να προσαρμοστείτε σε ένα κόσμο, ο οποίος αλλάζει πολύ γρήγορα» είπε επίσης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Μητσοτάκης απάντησε και σε μία απρέπεια που όπως σχολίασε είχε πει ο κ.Τσίπρας σε συνέντευξη του, ότι ο πρωθυπουργός δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας. “Σίγουρα δε θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που είχατε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός” είπε και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα ωστόσο είναι οτι οι Έλληνες μου ανέθεσαν να διαχειριστώ τις τύχες της χώρας που επί πέντε χρόνια προσπαθούσατε να καταστρέψετε».

Πηγή: news247.gr